torstai 20. kesäkuuta 2019

Pannuprojektin päivitys, osa 1

Ajattelin, ensin päivittäväni pannuprojektia tietyn väliajoin. Kunnes kuitenkin päätin, että päivitys tapahtuu, kun olen kuluttanut vähintään kolme projektituotetta. Projektissa oli kahdeksan tuotetta, joista neljä loppunut. Olen käyttänyt tuoteita ahkeraakin ahkerammin. Aloitetaan katsaus siitä, mitä pannuprojektille kuuluu ja miten se jatkuu. Jos kiinnostaa aloituspostaus, niin pääset siihen tästä.

Tutkaillaan ensin loppuneet tuotteet. Wuhuu! Olen saanut neljä tuotetta kahdeksasta loppuun kulutettua. Mary Kayn Botanical Effect -kasvovesi oli ensimmäinen loppunut, sitten loppui Lumene, The Ordinary ja viimeisenä, vihdoinkin se The Body Shopin silmänympärysseerumi.Katsaus tuotteisiin, joita on vielä jäljellä. Lumenen Lähde Misellivesi oli kuvaushetkellä mennyt hukkaan, mutta sitä oli kulutellut noin sentin verran. Cliniquen kasvovoidetta kulunut lähes kaksi senttiä, toivoisin sen seuraavaan katsaukseen mennessä olevan loppu. Biothermin Skin Oxygen -seerumia en käyttänyt ahkerasti, sillä käytin välissä sen näytekokoisen Ole Henriksenin seerumin. Fit Me -puuteria olen muutamat kerrat käyttänyt, silloin kun olen meikkailemaan asti innostumaan. Tällä ei ole mikään kiire, kun meikkaankin niin harvoin.


Koska tuotteita on loppunut, on otettava tilalle uusia. Valitsin uusiksi tuotteiksi kesään sopivia tuotteita eli ihonhoitoa, sillä harvemmin kesällä edes meikkaan. Plus, onhan se kiva saada tuotteita käytettyä loppuun eikä projekti pääse tyssäämään mielenkiinnon hiipumisen takia. Eli ensimmäisenä valkkasin Urban Decayn Meltdownin, sen voidemaisen meikinpoistoaineen. Tämä on ehkä hieman pitempi projekti, eli en herättele vielä toiveita tämän loppumisesta ensi postaukseen mennessä. Tuotetta on jäljellä noin puolet. Kocostarin hydrogeelisilmänalusnaamiot valitsin projektiin mukaan, sillä olen unohtanut käyttää niitä. Josko sitten tämä auttaisi käyttämään loppuun nämäkin Näitä on hieman yli puolet jäljellä. Seuraavana The Body Shopin Essence Lotion, jonka haluan kuluttaa pois mahdollisimman pian. Noin puolet tästäkin on jäljellä. Neljäs tuote on Estelle & Thildin Spring Rose Blonde -vartalovoi, jonka minipakkauksesta on jäljellä noin puolet. Tämän valitsin siksi, että saisin käytettyä sen pois.


Mitä mieltä olette pannuprojektini etenemisestä? Entä miten oma projektinne sujuu?

Hyvää Juhannusta kaikille postausta lukeville! Olkaa kiltisti.

3 kommenttia:

 1. Millainen tuo Biothermim Skin Oxygen on? Minulla on ollut se kaapissa täysin korkkaamattomana kohta varmaan 5 kk ja odottanut käyttöään mutta aina olen valinnut jonkun toisen tuotteen käyttöön ja kulutellut testerikokoja pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kovin kosteuttava, mielestäni aika tavisseerumi :D Ehkä parempi rasvoittuvalle iholle kuin kuivalle

   Poista
 2. Hyvin oot säkin edistynyt! Ja kiitos muistutuksesta, munkin pitää muistaa taas ottaa noi Kocostarin sy-laput käyttöön :D

  VastaaPoista