perjantai 19. huhtikuuta 2019

Mary Kay Botanical Effects- kasvovesi

Harvoin olen sortunut verkostomarkkinoinnin tuotteisiin. Nyt esittelen teille Mary Kayn Botanical Effects- kasvoveden. Hinta oli 20-30 euron luokkaa. Mary Kayta voi ostaa heidän konsulteiltaan, samaan tyyliin kuin esimerkiksi Avonia tai Oriflamea. Kasvoveden kerrotaan olevan virkistävä ja sisältävän runsaasti antioksidantteja. Sen luvataan supistavan ihohuokosia ja poistavan liiallista talia kasvoilta. Kasvovesi sisältää mm. aloe veraa ja pitaijaa, joista tulee tuotteen ihoa suojaavat antioksidantit. Kasvoveden luvataan poistaa viimeiset jäämät epäpuhtauksista ja ehkäisevän kiilota.


Kasvoveden luvataan sopivan herkälle iholle, mutta mielestäni ei kyllä sovi kovin herkälle iholle. Kasvovesi haisee alkoholilta. En tykkää yhtään hajusta, oikein pistää nenään alkoholi. Lisäksi se kuivattaa ihoani, varsinkin talvella, on aivan liian puhdistava omalle iholleni. Mielestäni kasvoveden ei tarvitse maksaa maltaita, jotta iho saisi kasvoveden hyödyt. Aivan liian kallis kasvovedeksi.

Lopputulemani on, että kallis tuote ja ei sovellu itselleni. Voit kuitenkin pitää siitä, jos haluat kasvoveden olevan puhdistava ja ihosi ei ole kovin herkkä (+ alkoholi ei haittaa kasvovedessä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti