torstai 25. huhtikuuta 2019

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Cliniquen Moisture Surge-linja kiinnostaa minua kovasti. Erityisesti kasvovoide on kyllä sellainen must to have-tuote. Luulin tätä aluksi seerumiksi, mutta tiiviste tämä on oikeasti. Vesigeelikoostumuksen luvataan kosteuttavan ihoa välittömästi ja täytäämään kosteusvarastoja jopa vuorokaudeksi. Tiivisteessä on eräänlaisia rakeita, jotka rikkoontuvat levitettäessä kasvoille. Rakeet sisältävät E- ja C-vitamiinia. Luin, että rakeiden tarkoituksena on säilyttää vitamiinit käyttökelpoisina ja vapauttaa ne iholle rikkoutuessaan. Incin mukaan tuote sisältää myös kofeiinia ja lääkeaaloen lehtiuutetta. Tuote on yhdistelmä antioksidantteja ja kosteutta. Tuotteen kerrotaan soveltuvan kaikille ihotyypeille. Tämä on tilattu Kicksin verkkokaupasta. Pakkauksen koko on 15 ml ja se maksoi 8 euroa. Täysikokoisen 48 millilitran hinta on esimerkiksi Sokoksella 36 euroa.


Tykkään tuotteesta, mutta en ole oikein varma onko siitä hyötyä edes iholleni. Mielestäni ei tuo kosteutta kovin paljoa iholle. Raikastava tunne tulee, kun tiivistettä levittää kasvoille ja nuo pienet rakeet rikkoutuvat. En ole huomannut vaikutusta iholleni. Olen korvannut tällä hetkittäin seerumin ihonhoitorutiinissani. Kiva tuote sinällään, harmi etten huomaa oikein vaikutusta ihollani.

Mielestäni voisi olla hyvä akneiholle, sillä on öljytön ja merkin tuntien suunniteltu myös herkälle iholle. Aivan kuivalle iholle ei mielestäni tuo mitään lisää, vaikka lisäisi tämän yhdeksi vaiheeksi. Suosittelen ehdottomasti ottamaan tämän pienen kokeiluun, mikäli on epävarma tuotteen sopivuudesta.

Onko muilla kokemuksia tästä? Mitä mieltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti