tiistai 9. huhtikuuta 2019

Holika Holika Juicy Mask Sheet Honey- kasvonaamio

Olen pitkään himoinnut Holika Holikan Juicy- kasvonaamioita niiden houkuttelevan pakkauksen takia. Nyt viimein pääsin testaamaan, sillä sain kyseisen sarjan naamion ystävältäni. Tämä naamio on kosteuttava, hunajaa sisältävä. Muita ainesosia ovat mm. kookosuute, maitoproteiiniuute ja sitruunauute. Kasvonaamion luvataan kosteuttavan ilman hunajan tahmaista tunnetta. Suomalaisella verkkokaupalla Bearelilla naamiolla on hintaa 1,95 euroa, mikä on mielestäni erittäin kohtuullinen hinta kasvonaamiosta Suomessa.


Ihana, maitomaisen hunajainen tuoksu. Makea. Essence on todella valuvaa, en tykkää yhtään. Essene valui kaulaa pitkin ja kasteli paidan. Ehkä pitäisi puristella jatkossa hieman naamioita ennen kasvoille asettelemista. Tahmaista tunnetta en siedä ollenkaan ihollani. Ja naamio ei jätä ihoa edes tahmaiseksi! Essence imeytyy erittäin hyvin kasvoihin. Ei mennyt montaa sekuntia, kun iho oli jo hörpännyt essencen. En ole testannut aiemmin näin hyvää naamiota! Ihan lemppari tähän mennessä kokeiluista! Suosittelen kokeilemaan, jos pidät hunajaa sisältävistä naamioista.

Oletteko kokeilleet Holika Holikan Juicy- kasvonaamioita?

2 kommenttia:

  1. Olen testannut holikalta muita naamioita. Nimiä en tarkkaan muista mutta ruusunaamio, hyaluronihappo-naamio sekä taisi olla joku blueberry naamiokin(?). Kaikki osoittautuneet erittäin hyvin toimiviksi ja iho tulee hoidetun tuntuiseksi :) ovat suht edullisiakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mustikka kuulostaa ihanalle :) (tekipäs tiukkaa vastata kysymykseen, puhelin ei antanut julkaista)

      Poista