tiistai 30. huhtikuuta 2019

Pieni tilaus Cocopandalta

Hyvää Vappua kaikille! Tein hetki sitten tilauksen Cocopandalle ja sain pakettini neljässä arkipäivässä. Tilatessani tiesin, että tarvitsen Inglotin Duralinen, kasvoöljyn, Makeup Revolutionin Fast Base- meikkivoidepuikon sekä The Ordinaryn Caffeine Solution- silmänympärysseerumin. Jotta sain ilmaisen toimituksen, otin vielä L'oreal Professional B6 + Biotin Inforcer -shampoon. Shampoo ei ole tuttu, mutta oma luottoshampooni on L'oreal Professional Vitamino Color Soft Cleanser (jota ostin muuten edullisesti L'orealin ystävämyynnistä).

L'orealin Inforcer- shampoo on vahvistava, vitamiinia sekä biotiinia sisältävä tuote. Tämän pitäisi auttaa hiusten katkeilemiseen. Erittäin vahva heräteosto kyseessä.

Inglot Duraline on mielenkiintoinen tuote. Sillä voi elvyttää kuivahtanutta tuotetta tai muuttaa puuterimaisesta tuotteista nestemäisiä. Ja mikä parasta, se muuttaa sen vielä vedenkestäväksi!

Makeup Revolutionin Fast Base- meikkivoidetta testasin joku aika sitten Prismassa, ja tykästyin peittävyyteen. Hyvin samanlainen kuin Max Factorin Panstick, jonka peittävyydestä pidin myös.

Kasvoöljyä kaipasin, sillä sain idean meikkivoidetta sekoittaa öljyyn. Päätin tilata The Ordinaryn arganöljyn. Pohdiskelin pitkään ruusunmarjaöljyn ja tämän väliltä, mutta päädyin ns. tuttuun ja turvalliseen arganöljyyn lopulta,

TO:n Caffeine Solutionia olen halunnut pitkään testata, ja tilasin sen The Body Shopin loppuvan silmänympärysseerumin seuraajaksi. Tämä varmaan kestänee sitten loppuelämäni, kun pakkauskoko huimasti isompi kuin TBS:n tuotteella ja se on kestänyt jo pienen ikuisuuden.


Hintoja:
L'oreal Professional B6 + Biotin Inforcer Shampoo 9,95 e (Sokos verkkokauppa 16,90 e)
The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil 9,50 e (TO:n sivut 6,80 e)
The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG 7,95e (TO:n sivut 6,70 e)
Inglot Duraline 9,90 e (Inglotin sivut 18 e)
Makeup Revolution Fast Base 6,35 (Prisma 7,59 e)
Yhteensä: 43,05 e (muualta ostettuna 55,99 e), yhteensä säästin 12,94 euroa. Vaikka TO:n tuotteet olivatkin hieman kalliimpia, päätin tilata kuitenkin ne Cocopandalta.

Oletteko mitä viime aikoina tilanneet Cocopandalta? Onko teillä kokemusta näistä tuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti