tiistai 7. toukokuuta 2019

Meikkikokoelma 2019: Peitetuotteet

Meikkikokoelman kartoitus jatkuu tällä kertaa peitetuotteiden parissa. Peitetuotteitahan minulla ei nyt hirveästi ole, lähinnä peitevoiteita ja värinkorjaaja. Suuria ongelmia tuottaa aina se ikuinen ongelma, oikean sävyinen tuote. Oikein mikään ei tunnu olevan tarpeeksi vaalea. Ajattelin tilata alimmaisena näkyvän Makeup Revolutionin Conceal & Correct -tuotteen sävyssä C0, joka paljastuikin oikeasti sitten valkoiseksi. Conceal & Correctia käytän kahteen asiaan, vaalennan sillä jotakin kolmesta keskimmäisestä tuotteesta (laitan peitetuotetta tippoina kasvoille ja sitten muutaman tipan tuota MR:n peitetuotetta) tai käytän sitä korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia varovasti (ettei tule valkoista otsaa, nenän päätä tai muutakaan kohtaa).

Too Facedin Born This Way Naturally Radiant Concealer on sävyssä Very Fair, joka on aivan liian tumma sävy minulle. Nimensä mukaisesti ei ole se peittävämpi tuote, sillä nimenomaisen sarjan peitevoidetta saa kahtena eri versiona, eli tästä on vielä peittävämpi. En kovin usein käytä, mutta vaalennan tätä tuon Conceal & Correctin avulla. Urban Decayn Naked Skin Concealer on myöskin aavistuksen liian tumma, sävy tässä on Fair Neutral. Naked Skin on kevyt peitevoide, kuten sarjan meikkivoide on myös. Samoin käytän tätäkin harvemmin ja vaalennan sitten hieman. Tämä on kuitenkin vaaleampi kuin TF:n peitevoide.

Maybellinen Fit Me- peitevoiteen esittelin teille tässä postauksessa (linkki avautuu uuteen välilehteen). Minulta löytyy sävyt 05 ja 10. 05 on vaalea, mutta omaan makuuni ei ole tarpeeksi vaalea. 10 on taas hieman tummempi, ajattelin sitä varjostuksiin, mutta enhän minä ole sitä siihen vielä edes kokeillut. Fit Me -peitevoiteet ovat ihan toimivia ja edullisia. Vaaleampaa myöskin vaalennan aavistuksen, jotta peitevoide kirkastaisi kasvojani.

Lopputulemani on, että peitetuotteissani suosin kevyitä tuotteita. Hakusessa kuitenkin on joku, joka olisi paljon peittävämpi kuin nämä.


Löytyykö teiltä kokemuksia samoista tuotteista?

Vink vink. Tokmannilla tämän viikon sunnuntaihin 12.5. asti tarjouksessa Maybellinen meikit ja L'orealin ihonhoitotuotteet. Eli Fit Me- sarjan tuotteet lähtevät erittäin edullisesti, mikäli haluaa kokeilla tuotteita tai on jo oma luottotuote sarjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti