tiistai 14. toukokuuta 2019

Organic Shop Body Dessert Sculpting Body Scrub Tropical Mix

En olekaan esitellyt vielä blogissa yhtään vartalotuotetta. On korkea aika tehdä asiaan muutos. Organic Shopin vartalokuorinnan ostin jokusen kuukausi sitten 4 eurolla Tokmannilta alennuksesta. Tämän tuotteen hinta normaalisti Sokoksella 9,90 euroa, en Tokmannilta löytänyt verkkokaupan valikoimista. Organic Shopin tuotteita saa mm. Sokokselta, Stockmannilta ja Tokmannilta. Hintataso ei ole kovin paha, kalleimmat tuotteet (ainakin mitä löysin) ovat noin 12 euron luokkaa. Tuotteet ovat luonnonkosmetiikkana mainostetaan, mutta ainakaan tästä tuotteesta ei löydy luonnonkosmetiikan sertifikaattia. Vartalokuorinta sisältää mm. passionhedelmä- ja mangouutetta, papaiinia, avokadoöljyä sekä kookosta.

Ihana tuoksu. Todella makea ja hedelmäinen. Herkullisen tuoksuinen. Unohdetaan nyt se tuoksu, ja mennään itse asiaan. Kuorinta on sokeripohjainen. Mikä on oikeasti hyvä, sillä mikromuovit kerääntyvät ympäristöön ja eivät kuulu sinne. Kuorintateho tuotteella on ihan normaalin sokerikuorinnan tasoa. Kuorinnan tasoahan voi itse säätää: jos haluaa kevyemmän kuorinnan, hieroo kevyesti ihoa. Liikaahan tällä voi kuoria, sillä iho on kuitenkin herkkää ja ei tarvitse paljoa hieroa, että saa sattumaan tai jopa ihan ihon rikki. Hyvin tehokas ja toimiva kuorinta aivan ihanalla tuoksulla!


Ihanan tuoksuinen ja edullinen kuorinta, joka riittää pitkään. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Soveltuu lähes kaikille, en suosittele kuitenkaan hajusteherkille välttämättä (incissä parfym).

Onko teillä kokemuksia Organic Shopin tuotteista? Mitä mieltä olette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti