torstai 7. maaliskuuta 2019

Maybelline Fit Me- peitevoide

Maybellinen Fit Me-sarja on tullut blogissani tutuksi jo. Aiemmin olen esitellyt Luminous + Smooth- meikkivoiteen ja . Matte + Poreless- puuterin (linkit avautuvat uuteen ikkunaan. Nyt vuorossa sarjan peitevoide. Peitevoidetta kuvaillaan täydellisesti ihon sävyyn sulautuvaksi, jolla voi peittää silmien alla olevia varjoja valokynän tavoin sekä häivyttää pieniä virheitä iholta. Maybellinen sivuilla ohjeistetaan laittamaan peitevoidetta nenänpieliin, jolla saa valoa kasvoille. Mikäli jos haluaa saada silmät näyttämään suuremmilta, kannattaa peitevoidetta laittaa kulmakarvojen alle. Kulmakarvojen alla peitevoide avaa katsetta ja syntyy illuusio suuremmista silmistä.Peitevoide on pakattu tuttuun puikkoon ja sisällä on pehmeä applikaattori, jolla voi levittää tuotetta. Levitän peitevoidetta ns. tippoina iholle ja sitten joko siveltimellä tai Beauty Blenderillä häivytän. Fit Me- peitevoide on erittäin kevyt eikä sillä peitetä iholta suuria ja värikkäitä virheitä. Pinkki sävy varsinkin sopii peittemään tummia silmänalusia, sillä silmänalusten peittoon tarkoitetut tuotteet ovat yleensä kellertäviä tai lohenpunaiseen taittavia. Minulla on sävy 05, mikä taitaa olla vaalein. Sävy on kevyesti pinkkiin taittava.

Kuva näyttää keltaiselta jostain syystä enkä saa näkymään oikeaa sävyä, enemmän pinkki kuin keltainen
Hyvä ja edullinen peitevoide henkilölle, jolla ei ole suuria virheitä ihossa tai kaipaa kevyttä koostumusta ja pientä peittoa. Tuoksuttomuus on varmasti monelle tärkeää, sillä silmien lähelle tulevat tuotteet tuoksuessaan saattaa saada silmät vuotamaan. Jos houkuttaa kokeilla, kannattaa odottaa Tokmannin -40%:n alekampanjaa Maybellinestä.

2 kommenttia:

  1. Mulla on käytössä tuo maybellinen fit me meikkivoide ja oon tykännyt tosi paljon. Taidanpa pistää siis testaukseen myös tämän peitevoiteen, vaikuttaa hyvältä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni sopii kyllä hyvin yhteen :) kun tuo meikkivoide on myös kevyt, niin ei kaipaa siihen mitään kovin raskasta ja peittävää peitevoidettakaan

      Poista