maanantai 4. helmikuuta 2019

Maybelline Fit Me Luminous & Smooth meikkivoide

Luminous + Smoothin luvataan olevan kosteutta ja pehmeyttävä meikkivoide, jolla saa luonnollisen sekä hehkeän lopputuloksen. Kirsikkana kakun päälle, meikkivoiteen luvataan sulautuvan täydellisesti ihon sävyyn. Meikkivoide suositellaan levitettävän sormin kasvoille. Sävyjä on aina vaaleasta tummaan. Monipuolinen sävyvalikoima. Ostin tämän joskus viime kesänä/syksynä Fit Me:n puuterin kanssa -40% alennuksesta Tokmannilta. En nyt millään muista paljonko maksettavaa jäi, mutta muistelisin olleen 7 euron luokkaa. Normaalihinta Tokmannilla tällä hetkellä 11,90 euroa. Eli mistään kalliista meikkivoiteesta ei ole kysymys.

Maybelline Fit Me Luminous & Smooth- meikkivoide
Aikamoisia lupauksia, kun pitäisi sulautua täydellisesti ihon omaan sävyyn, mutta mennään itse tuotteeseen. En tykkää levittää meikkivoidetta sormin. Käytän levittämiseen useimmiten kosteaa beautyblenderiä. Beautyblenderillä saa kevyemmän kerroksen meikkivoidetta, ja on paljon miellyttävämpi levittää kasvoille. Meikkivoide on hieman juoksevaa, joten on helppo levittää kasvoille. Työstämisaikaa on mielestäni aika reilusti (verrattuna esim. UD:n Allnighter-meikkivoiteeseen. Peittävyys on ihan ok. Peittää kevyttä punoitusta sekä pieniä ihovirheitä. Koostumuksesta huomaa, ettei tarkoituksena ole olla maski kasvoilla eikä voi odottaa äärimmäisen peittävää meikkivoidetta.Käytän sävyä 110, joka on minulle hyvin sopiva. Sävy on mielestäni enemmän keltapohjainen kuin punapohjainen. En ole hyvä kuvailemaan meikkivoiteiden sävyjä. En osaa kyllä sanoa sävyn sulautumisesta, sillä sävy on oikea. Lopputulos on kevyt ja heleä. Heleällä tarkoitan kuulasta lopputulosta ja ei-mattapintaista tulosta. Kesto on hyvä. Sopii itselleni hyvin arkimeikkivoiteeksi. Mikäli juhliin tai muuhun viralliseen olen menossa, käytän UD:n Allnighteria. Pakkauksesta voisin vielä sanoa, että on kivan yksinkertainen. Lasipullo on kyllä plussaa, sillä muoviroskaa tulee ihan tarpeeksi muualtakin. Tosin, tätä ei kovin paljoa kannata pudotella, ettei mene sitten rikki.

Suosittelen kuivaihoisille erityisesti. Täydellinen arkimeikkivoide. Hyvä myös ensimmäiseksi meikkivoiteeksi. Iholle, joka ei kaipaa peittävää ja raskasta meikkivoidetta.

2 kommenttia:

  1. Muovipakkaukset voi laittaa kierrätykseen, mutta kosmetiikan lasipakkaukset tehdään erikoislasista ja menevät sekajätteeseen. Ekologisesti mietittynä siis muovipakkaus ehkä olisi kuitenkin parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tätä näkökulmaa ajatellutkaan! Aina on vain puhuttu muovin määrästä ja kuinka sitä tulee kaikkialta. Hyvä pointti on

      Poista