maanantai 25. helmikuuta 2019

Huda Beauty Winter Solstice Highlighter

Ensimmäinen Hudan tuotteeni. Huda Beauty oli pitkään kiinnostava merkki, jota en ollut edes kokeillut ja se kuitenkin poltteli minua. Tämä paletti on ollut limited edition, mikä on oikeasti aika sääli. Sävyt ovat mielestäni erittäin kauniita ja ei liian tavallisia. Sävyjen takia alunperin hankin tämän. Nähtävästi tätä saa vielä Hudan omilta sivuilta 45 dollarilla. Hudan sivuilla kerrotaan paletin saaneen inspiraation jääkuningattaresta.

Winter Solstice paletti ulkopuolelta
Paletti on tyylikäs. Musta pohja on erittäin toimiva, oikeastaan kaikissa tilanteissa. Jääkuningatar-teema näkyy paletin kannessa. Kannessa on kaunis, meikattu nainen, jolla on hohdetta poskessa. Sisäpuolella musta pohjasävy jatkaa. Sisällä on tyylikäs kuvio, ja alla neljä kaunista pannua. Pannut ovat yllätyksekseni aika isoja. Esimerkiksi Anastasia Beverly Hillsin Auroraan tai Moonchildiin verrattuna ovat valtavia. Samoin myös Anastasian Glow Kitin pannuihin verraten, ovat Winter Solsticen pannut isommat. Hudan paletissa on 3x 8 grammaa ja yksi 7,5 gramman pannu.

Sisäpuolella suojamuovi kansikuvalla
Olen katsellut videoita Youtubesta tästä paletista, ja joku kertoikin Hudan highlighter-palettien yhden sävyn olevan voidemainen ja loput sitten puuterimaisia. Tässäkin paletissa on yksi voidemainen, loput kolme puuterisia. Puuterimaiset sävyt ovat metallisia, voidemainen enemmän helmiäismäinen sävy.

Sävyt ovat hyvin kauniita ja hillittyjä. Kerrostaminen onnistuu mainiosti, mikäli haluaa enemmän hohdetta kasvoille. Kerrostaessa sävy taittaa kauniisti ja ei jää epäselväksi, mikä sävy on käytössä. Frosted Kiss on paletin voidemainen sävy. Sävy on hento, ei kovin voimakas. Hieman vaaleanpunaiseen taittava. Ehdottomasti paletin sävy, jota ei voi helposti annostella liikaa vahingossa. Sävyä voi käyttää myös pohjana toiselle highlighterille. Hyvin kermainen koostumus. Arctic Glow on kaunis, siniseen taittava sävy. Northern Lights on voimakas, likainen kultainen sävy. Winter Rose on hennon vaaleanpunainen sävy.

Ja odotetuin osuus!
Koostumus oli pienoinen pettymys. Omat siveltimeni eivät oikein toimineet paletin kanssa ja Northern Lights sävy alkoi näyttämään puuterilta, jota on lätkitty naamalle rasvaisella vipalla. Ruuduista tulee muhkuraisen rumat suoraan sanottuna ja tuotetta on vaikeampi saada pannusta irti. Omista siveltimistäni paras oli Real Techniquesin Sculpting Setin mukana tullut Setting brush-niminen sivellin. Kestävyys on mielestäni hyvä. Onko muka olemassa huonokestoista highlighteria? Omaan makuuni saa tarpeeksi dramaattista ilmettä aikaan. Pidän värikkäistä ja huomiota kiinnittävästi asioista meikissäni, esimerkiksi Jeffree Starin Liquid Lipstick sävyssä Santa Baby on (btw, pakko kyllä tehdä piakkoin postaus tuosta Santa Babysta, on aivan mahtava sävy).

Kaikkiaan, erittäin kaunis paletti ja ihana. Rakastan kyllä sitä kaikkine pienine virheineen. Jos jostain syystä tapaat hänet, ja joudut vielä pohtimaan ottaako vaiko ei, niin ehdottomasti kannattaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti