perjantai 1. helmikuuta 2019

The Ordinary Marine Hyaluronics

Tulikin melkein kahden viikon tauko kirjoittelussa ihan vahingossa. Aika tuntuu kiitävän ohi nopeasti, ennen kuin edes huomaa. Nyt kuitenkin tuote-esittelyn pariin.

The Ordinaryn Marine Hyaloronicsin kuvaillaan olevan kuin hyaloronihappoa mutta kevyempää. Yhtä vettä sitovaa. Vaikuttavia aineita on mm. leväperäiset uutteet (ihoa hoitava), Ahnfeltia Concinna-uute (ihoa suojaava), aminohappoja (ihoa hoitava), salisyylihappoa (ihoa hoitava) sekä argiini (ihoa hoitava). Eli nimensä mukaisesti sisältää meriperäisiä vaikuttavia ainesosia. Vaikuttavien aineiden määrä tuotteessa on 23%:a. Tuotteen pH on matala, 4-5. Ihon normaali pH on 4,5-5 luokkaa. Kannattaa lukea lisää netin ihmeellisestä maailmasta, miten väärän pH:n omaavat tuotteet vaikuttavat ihoon (mm. kuivumista, iho-ongelmia). Tuote on vegaani, mikä on varmasti monelle tärkeä asia ihonhoitotuotteita valittaessa.

The Ordinary Marine Hyaluronics
Tämä Ordinaryn Marine Hyaluronics oli yksi Black Friday-viikolla Beauty Baysta tilaamiani tuotteita. Ordinaryn tuotteista toivottiin kerrottavan lisää. Maksoin tästä 5,40 euroa alennuksineen, normaalihinta Beauty Bayssa on 6,69 euroa. Eli erittäin edullinen tuote on kyseessä. The Ordinary on varmasti mielenkiintoinen brändi edullisten tuotteidensa avulla.

En oikein tiedä onko tämä hoitovesi tai seerumi. Itse mieltäisin erittäin kevyeksi seerumiksi. Tuotetta on tarkoitus käyttää aamuisin ja iltaisin ennen voiteita. Itse  olen omassa rutiinissani käyttänyt illalla ennen seerumeita myös, aamulla taas ennen voiteita.

Marine Hyaluronicsin koostumus on kuin vettä. Yhtä kirkasta ja juoksevaa. Olen lukenut The Ordinaryn hyaluronihappotuotteiden olevan koostumukseltaan täyteläisempiä ja monen mielestä imeytyvän huonosti. Pidän tuotteesta erittäin paljon. Marine Hyaluronics imeytyy hyvin ja ei jätä iholle inhottavan tuntuista tahmeaa kalvoa. Levittäminen on helppoa, mikäli ei annosta tuotetta liikaa kerralla. Sillä liikaa annosteltuna seerumi valuu kasvoilla veden tapaan. Olen huomannut, että ihoni hörppäisee hyvin tuotetta ja ihohuokoset näyttää hieman pienentyvän tämän käytön jälkeen. Vaikutus tosin ei kestä kovin pitkään, vaan on käytettävä säännöllisesti vaikutuksen ylläpitämiseksi. Ehkä suuret ihohuokoseni ovat seurausta kosteutusta kaipaavasta ihosta? Hyvin mahdollista.

Suosittelen ehdottomasti, mikäli haluat kevyen seerumin tai ihosi on rasvoittuva. Sopii myös, jos koet hyaluronihapon olevan liian paksun oloista ihollesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti