perjantai 18. tammikuuta 2019

Maybelline Fit Me Matte + Poreless puuteri

Fit Me Matte + Poreless puuteri lupaa antaa kasvoille kauniin mattapinnan sekä pigmenttien sulautuvan täydellisesti ihon sävyyn. Tämä sopii myös kuivalle iholle, kun levittää kasvojen t-alueelle. Sävyjä on aina läpinäkyvästä vaalean kautta tummempaan. Vaaleita on useampi sävy, se on aina hyvä asia. Ostin tämän Tokmannilta -40% alennuksesta. En muista nyt paljonko hintaa jäi, mutta muistaisin olleen viiden euron luokkaa. Normaalistikin on 7,95 euroa Tokmannilla.

Maybelline Fit Me Matte + Poreless puuteri
Pidän translucent tai tarkemmin määriteltynä värittömistä puutereista. Värittömät puuterit ovat siitä erinomaisia, kun ei tarvitse miettiä juuri sitä oikeaa sävyä useiden kymmenien sävyjen seasta. Tässä puuterirasiassa on heti kannen alla puuteri. En edes itse älynnyt ensin, että kun avaa kannen, niin paljastuu peili ja pyöreä puuteri vippa. En ole kovin tykästynyt puuterivippoihin muutoin kuin meikin pikakorjauksissa. Kun kiinnitän meikkivoiteen, olen vannoutunut puuterisiveltimen käyttäjä. Puuterivipan käytössä pitää olla tarkka, jottei levitä liikaa puuteria. Liika puuteri ei näytä hyvältä kasvoilla.

Meikin kiinnityksessä ja pikakorjauksessa tämä on hyvä puuteri. En odota ihmeitä puuterilta. Puuteri on tärkeä osa meikkiä, mutta en koe, että puuterin täytyisi maksaa paljoa. Kuitenkin odotan, että puuteri ei ole liian pölisevää. En halua, että joka paikka on puuterissa tai suurin osa puuterirasiasta päätyy muualle kuin kasvoille. Myöskään puuterin nopea kuluminen ei ole toivottava asia. Naama ei kiillä eikä puuteri pölise helposti. Eli täyttää hyvin omat kriteerini.

Mielestäni tämä kaiken kaikkiaan on hyvä puuteri. Suosittelen ehdottomasti ostamaan, mikäli kaipaat mattapintaa ja väritöntä puuteria. Plussaa edullisesta hinnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti