maanantai 14. tammikuuta 2019

Cult Beauty ostokset

Hupps... Niinhän siinä kävi, ja oli tehtävä tilaus Cult Beautylle. Tilauksiin lähti muutama aivan ennestään minulle tuttu merkki, joita en ollut edes kokeillut. Tilauksen innoitti tekemään Huda Beautyn alennuksessa oleva Gemstone Obsessions-paletti. Klikkailin sitten ostoskoriin erikoisen Lime Crimen huulituotteen. Ehkä se on huulilakka? Kuitenkin käyttötarkoitus on mattaisen huulilakan päälle, joten kyseessä on jokin päällyste. Koska huulipunat ja -lakat eivät oikein tunnu pysyvän minulla, niin otin kokeiluun Too Facedin Lip Primerin. Ja koska Urban Decayn huulimeikinpoistoaine ei vakuuttanut minua, ostin seuraajaksi Nyxin vastaavan tuotteen. ZOEVAn peili tuli hieman extemporena mukaan, mutta onneksi erilaisia peilejä tarvitsee aina.

Lime Crimen huulituote meni jo johonkin hukkaan kotona
Hintoja sitten... Käänsin ostopäivän punnan mukaan. Tilauksen tein 15.12. ja käänsin 14.12. kurssin mukaan. Toimitus oli hyvin nopea, sillä noudin pakettiautomaatista paketin jo 28.12. Vaikka välissä olikin viikonloppua sekä joulu, oli toimitus omasta mielestäni erittäin nopea.

Hudan Obsessions Gemstone paletti 17,50 puntaa (normaalisti 25 puntaa), 19,48 euroa (normaalihinta 27,83 euroa).
Lime Crimen Diamond Crushers 10,50 puntaa (normaalisti 15 puntaa), 11,69 euroa (16,70 euroa).
Nyxin Be Gone 4,50 puntaa, 5,01 euroa.
Too Facedin Lip Insurance Primer 14,50 puntaa, 16,14 euroa.
Zoevan meikkipeili 7,99 puntaa, 8,89 euroa.
Yhteensä 54,99 puntaa, 61,21 euroa. Säästöä tuli 13,36 euroa.

Lisäksi sain kaksi testeriä, Benefitin The Porefessionnalin matte rescuesta ja BECCAn meikkivoiteesta.

Olen kerennyt testaamaan jo kaikkia tuotteita. ZOEVAn peili olikin yllättävän pieni, mutta toisaalta se on helppo liikuteltava ja voi ottaa helposti käteen meikatessa. Lime Crimen top coatia kokeilin jo yksinään. Oli tosi upea sävy ja hieman jännä koostumus. Ehdottomasti hyvä tuote. Too Facedin Lip Primeriäkin kokeilin, vaikutti erittäin lupaavalle tuotteelle. Nyxin huulimeikinpoistotuote oli paljon miellyttävämpi kuin UD:n vastaaava, jota esittelinkin blogissa aikaisemmin. Hudan paletti oli pienoinen pettymys, sillä koostumus ei ollut mielestäni hyvä. Otin sävyjä ensimmäisen kerran ja ne paakkuntuivat kiiltäväksi, vaikka otin kevyesti ja puhtailla siveltimillä. En vain ymmärrä miksi. Samoin on käynyt Hudan highlighter-paletin puuterimaisille tuotteille.

Oletteko te kokeilleet näitä tuotteita? Mikä tuote kiinnostaa? Tai oletteko tilanneet Cult Beautylta? Postaustoiveita kuuntelisin myös mielelläni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti