keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Kocostar Camellia Happy Mask

Kasvoni kaipasivat erittäin paljon kosteutusta. Pakkanen, happokuorinta yms. ovat kuivattaneet kasvoni lähes kuiviksi. Päätin sitten korkata Kocostarin Camellia Happy naamion. Tämän olen saanut Kicksin goodie bagista (tästä postaukseen, avautuu uuteen ikkunaan). Hintaa tällä on useimmiten 3,90 euroa, esimerkiksi Egossa, Eleven.fissä ja Kicksissä. Naamio sisältää kosteuttavia öljyjä. Hoitavia aineita on mm. aloe vera, glyseriini, kamelia kukan uutetta sekä teepensaan lehtiuutetta.

Mieto tuoksu. Ei tunnu kovin tutulle. Vaaleanpunainen kangasnaamio. Täysin uutta minulle, en edes osannut odottaa sellaista paketista. Vaikutusaika oli tässä 20-30 minuuttia. Aiemmin käyttämissä naamioissa oli vaikutusaika 10-20 minuuttia. Äkkiäkö telkkaria katsoessa tai sängyllä maatessa se on kulutettu.

Kocostar Camellia Happy Mask

Naamio tuntui erittäin viileältä kasvoilla. Vaikka sisällä ei ollut kylmä, niin kasvojani lähes paleli. En tiedä kuvittelinko vai näyttivätkö ihohuokoseni paljon pienemmiltä heti käytön jälkeen. Hyvin mahdollista, sillä olen huomannut sitä kunnollisen ihon kosteutuksen jälkeen.

Hyvin kosteuttava, ja miellyttävä naamio. Ehdottomasti yksi parhaimmista. Hinnan puolesta ehkä tilaisin Koreasta suoraan. Mutta, suosittelen, jos kaipaa äkkiä hyvää ja kosteuttavaa naamiota. Tuskin uudestaan ostan, sillä tarjolla on aivan liikaa mielenkiintoisia naamioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti