maanantai 19. marraskuuta 2018

Kicks goodie bag

Kicksin verkkokaupasta sai marraskuun alussa yli 110 eurolla tilanneet lisälahjana Kicksin goodie bagin. Goodie bagin arvoksi lupailtiin 150 euroa. Joten nyt esittelen paketin ja lasken myös paketille hinnan itse. Hinnat katsottu Kicksin verkkokaupasta.

Sisältö oli sitten seuraava...

Tässä paketin sisältö kokonaisuudessaan.
Brow Gal Highlighter, sävy 01 Champagne. Entuudestaan suhteellisen tuntematon merkki minulle. Ei ennakko-odotuksia. Olenkin käyttänyt Lancomen kulmakynästä kulmakarvahighlighteria, ja pidän kyllä sellaisista tuotteista. Tämä menee kyllä kokeiluun. Tämä täysikoinen tuote maksaa 19,90 euroa.

Anastasia Brow Gel 2,5 ml. Näh, siis tosi iso näh. En käytä kulmageelejä ollenkaan. En tykkää niistä yhtään. Anastasian Pomade näytteenäkin olisi ollut paljon kivempi. Joten tämä kyllä lähtee kiertoon kokeilematta. Täysikokoinen 8,5 ml maksaa 25 euroa. Tämän arvo on 5,88 euroa.

Anastasia Lip Gloss 2 g, sävy Sepia. Nyt puhutaan asiaa! Anastasian huulituotteita en ole kokeillutkaan, vaikka houkuttaisi hirveästi. Tämä sävy ei kyllä ole ihan mieluinen, mutta kyllä tätä voisi satunnaisesti käyttää. Ja postauksen kyllä aion tehdä tästä. Täysikokoinen 4,5 g maksaa 24,80 euroa. Tämän arvo on 11,02 euroa.

Kicks Beauty Nourishing Sheet Mask. Tämän kerkesinkin jo käyttämään, joten ei ole kuvassa. Ei mikään maata mullistava kasvonaamio. Ihan kiva-kategoriaa. Tästä pääset naamion esittelyyn (linkki aukeaa uuteen välilehteen). Tämän arvo on 5,90 euroa.

Ensimmäinen puoli paketista
Lumene Waterproof Biphase Eye & Lip Makeup Remover 50 ml. Meikinpoistoaineita ei voi olla koskaan liikaa. Tosin en ole kyllä vakuuttunut Lumenesta, sillä aiemmin testaamani meikinpoistoaine ei ollut erityisen hyvä. Mutta, tämä kyllä menee ehdottomasti kokeiluun. Täysikokoinen 100 ml maksaa  7,20 euroa. Tämän arvoksi tulee 3,60 euroa.

Seche Seche Condition 3,6 ml. Tämäkin on myös täysin entuudestaan tuntematon merkki. Paketin ainut kynsituote. Kynsinauhojen hoitoon tarkoitettu. Eipä mulla olekaan tällaista tuotetta, joten otan kyllä käyttöön. Täysikokoinen tuote 14 ml maksaa 16,20 euroa. Tämän arvo 4,16 euroa.

Kocostar Camellia Happy Mask. Merkki on kyllä tuttu ja olen kokeillutkin muutamia tuotteita. Tätä ehdottomasti aion kokeilla. Ja tehdä myös oman postauksenkin tästä. Tämän arvo on 3,90 euroa.

Kicks Beauty Skin Enhancer. Kuvittelin tämän olevan samanlainen tuote kuin Lumenen menneiden vuosien primereiden kaltainen eli sellainen helmiäinen, jota voi käyttää meikin alla tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Mutta väärin, tämä on yhdistelmä meikkivoiteesta, BB/CC-voiteesta ja sävytetystä päivävoiteesta. En lämpene sitten ollenkaan tuotteelle, joten saa lähteä. Ja hinta on 15,90 euroa.

Kicks Beauty Oval Contour Brush. Tämä olikin yksi paketin kiinnostavimmista tuotteista. En contouria oikein osaa eikä mulle ole siihen edes tuotteitakaan. Haaveilen käyttäväni tätä meikkivoiteen levittämiseen. Tämän hinta on 14,90 euroa.Toinen puoli paketista

Biotherm Skin Oxygen Depolluting Cleanser 50 ml. Sattuipa sopivasti, sillä mulla on entuudestaan jo sarjan seerumi. Kerkesin tätä jo kokeilemaan, mutta en tarpeeksi omaa postausta varten. Eli oma postaus tulossa joskus tästä. Täysikokoisen 150 ml maksaa 28 euroa. Tämän arvo on 9,33 euroa.

Kicks Beauty Technogel Sponge. Silikoniset sienet ovat olleet juttu jo hetken aikaan. Minulta löytyy Essencen sininen silikoninen sieni jo entuudestaan. Tätä kyllä aion kokeilla ja verragta Essencen silikoniseen sieneen. Tämä kustantaa 7,90 euroa.

Mon Sun Time Out Scrub. Kyseinen merkki ei ole ennestään tuttu mulle. Vartalokuorinnat ovat kyllä tuttuja. Aion kyllä ottaa käyttöön tämän, postauksen varmaan myöskin teen tästä. Tämä on täysikokoinen ja tämän arvo on 14,90 euroa.

Ole Henriksen Truth Serum 7 ml. Aivan täysin tuntematon merkki. Totuusseerumi kuulostaa hyvin jännälle. Seerumeita käytänkin, niin varmasti tulee käyttöä. Täysikokoinen 30 ml maksaa 67,50 euroa. Tämän arvo on huimat 15,75 euroa.

Kicks Beauty Lasting liner. Yök, inhoan silmänrajauskyniä. Tarviiko tästä sanoa edes enempää? Ei tule kyllä käyttöön. Tämä maksaa 9,90 euroa.

Origins Drink Up Mask. Tätä en kyllä paketista löytänyt. Kicksin goodie bagin kuvissa näkyi myöskin tuo kuvassa oleva vaaleanpunainen pakkaus. Vaaleanpunainen näyte on Origins Retexturizing mask with Rose Clay 5 m, 100 ml hinta on 25 euroa ja näytteen arvo on l,25 euroa. Harmaa näyte on Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask 1,5 ml, täysikokoisen 100 ml hinta 25 euroa ja näytteen arvo on 0,37 euroa. Odotan innolla kyllä Originsin testaamista, sillä tästäkään merkistä minulla ei ole kokemusta.

Lancome Visionnaire Cream 5 ml. Hyi, en tykkää Lancomen ihonhoitotuotteista. Tuoksu, korjaan haju niissä on yleensä aivan karmea ja saa silmät vuotamaan. Ei ehkä ihan toivottu ominaisuus kasvovoiteissa. Kuten voitte päätellä, niin en tule kyllä käyttämään. Hinta täysikokoiselle 50 ml purkille on 89 euroa, joten tämän näytteen arvo on 8,90 euroa.

Goodie bagin hinnaksi sain 153,46 euroa. Eli arvo oli juurikin sitä luokkaa, mitä oli ilmoitettukin. Vaikka kaikki tuotteet eivät ihan säväyttäneet, oli kyllä tämä goodie bag ihan mahtava lisä tilaukseeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti