maanantai 12. marraskuuta 2018

Kocostar apple-viipalenaamio

Kuten cucumber-viipalenaamion esittelyssä mainitsin, niin minulla on useampi eri Kocostarin viipalenaamio. Tästä pääset cucumber-viipalenaamion esittelyyn (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Kuten aiemmassakin naamiossa, on tässäkin paketissa kuusi pienempää ja kuusi isompaa kangasviipaletta.

Kocostar Apple Slice Sheet Mask
Kurkku tuoksui miedosti kurkulle, niin tämä omena tuoksui miedosti omenalle. Apple-viipalenaamion tarkoitus on heleyttää ihoa. Tällä kertaa seerumi imeytyi nopeiten oikealle puolelle otsaa. Hyvin samanlainen kuin kurkkuversio. Ei ole mitenkään kovin erikoinen, mutta miellyttävä käyttää kaikin puolin. En huomaa sitä heleytystä, mutta tunnen kosteuttaneeni ihoa hyvin. Ylijääneen seerumin voi tarvittaessa taputella kasvoihin viipaleiden poisoton jälkeen, ja mikäli seerumia jää vielä, niin voi sen säästää purkkiin myöhempää käyttöä varten.

Tässä taas hyvin huonosti onnistunut kuva tuotteesta.
Esimerkiksi Cocopandalla tällainen maksaa normaalisti 5,50 euroa, tänään sunnuntaina 11.11. kirjoittaessani hintaa tuotteella on 4,10 euroa. Omani olivat siitä Hobby Hallin kauneuspaketista, jonka ostin noin puolisen vuotta sitten.

Suosittelen kaikille omenan tuoksua rakastaville. Uudestaan voisin kyllä ostaa, ellei olisi niin paljon muita naamioita kokeilematta! Tällä hetkellä on vielä kolme Kocostarin naamiota odottamassa käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti