perjantai 9. marraskuuta 2018

Maybelline Lash Sensational-ripsiväri

Lash Sensational ripsivärin luvataan luovan viuhkamaiset ripset. Esittelyn mukaan harjassa on kuudenlaisia harjastyyppejä. Ajatella, että yhteen ripsiväriharjaan on saatu enemmän kuin kaksi tai kolme harjastyyppiä. Harjasta on tarkoitus käyttää ensin siten, että pienimmillä harjaksilla tavoitetaan jokainen ripsi. Pidemmillä harjaksilla levitetään ripsiväriä viuhkamaisesti. Lisäksi suositellaan Maybellinen Master Presice-rajaustussilla tekemään rajaus, mikäli haluaa dramaattisempaa lopputulosta. Ostin tämän silloin syyskuussa Cocopandalta viidellä eurolla, normaalihinta silloin Cocopandalla oli 6,25 euroa.

Maybelline Lash Sensational-ripsiväri
Haluan ripsiväriltäni ehdottomasti kaikkea: mustaa väriä, tuuheutta, pituutta ja erottavaleisuutta. Tämä on kyllä aivan paras testaamaani ripsiväri hetkeen. Pystyn levittämään ripsiväriä useamman kerroksenkin ilman paakkuja ja yhteen liimautuneita ripsiä! Mielestäni mitään übertuuheutta ja -pituutta tällä ei kuitenkaan saa, mutta minulle aivan tarpeeksi näyttävät ripset. Ripsiväriä ei kuitenkaan kannata levitellä liikaa, sillä jossain vaiheessa ripset alkavat liimautua yhteen ja saa aikaan hämähäkkimäiset ripset. Kestoltaan on samaa luokkaa kuin muut aiemmat vesiliukoiset ripsivärit ovat olleet enkä huomannut ripsivärin varisemista. Ehkä voisin mainita, että lähtee pois enemmän liuskoina kuin leviää silmien ympärille.

Testasin tätä myös Essencen Volume Boost Lash Primer-ripsivärin pohjustustuotteen kanssa. Koin, että primerin kanssa oli hieman työläämpi levittää ripsiväriä, mutta ripset eivät liimaantuneet niin helposti yhteen ja klimppiintyneet. Essencen Volume Boost Lash Primeristä tulossa myös oma postauksensa myöhemmin, kunhan kerkeän testaamaan muiden ripsivärien kanssa sitä.

Essence Volume Boost Lash Primer-ripsivärin pohjustustuote
Olen tykännyt myös Maybellinen Colossal Volum'-ripsiväreistä. Tämä on kyllä hyvä tuote, ja suosittelen tätä myös muille, mikäli ette pelkää silikoniharjaksisia ripsivärejä. Varsinkin, jos pidät edellä mainitusta Colossal Volum'sta, niin tämä voi olla myös huippu tuote sinullekin. Cocopandalta tilattuna hinta on kyllä erittäin edullinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti