maanantai 5. marraskuuta 2018

Kicks Nourishing Sheet Mask-kasvonaamio

Naamio on pakattu tavanomaiseen pussiin, ja pussi on vielä pakattu pahviseen koteloon. Olen hieman yllättynyt siitä, että Kicksin oman brändin naamio on valmistettu Koreassa. Kicksin Nourishing-naamion luvataan . Pakkauksessa on seerumia hurjat 22 millilitraa. Sehän on ylittää useamman merkin matkakokoisten tuotteiden pakkauskoot. Omistan 50 millilitran seerumipullon, ja tässähän on jo miltein puolet siitä! Vertauksena, että esim. aiemmin esittelemässäni Holika Holikan naamiossa seerumia on 20 millilitraa, joten ei tämä nyt niin paljoa enempää ole. Kicksin sivujen mukaan naamio sisältää kuningatarhyytelöuutetta, kookosvettä, glyseriiniä, Sciadopitys verticillata-uutetta, taikapähkinää ja centella asiaticaa. Naamiokangas on bioselluloosamateriaalista valmistettua.

Tuote sisältää aivan outoja ainesosia. Tuoksu on mieto, ei mitään hedelmäistä tai kukkaista tuoksua, erittäin mieto kookosmainen tuoksu löytyy. Otin naamion pussista, ja huomasin ettei se ole ihan perinteinen naamio. Ei tunnu perinteiseltä kangasnaamiolta, vaan on selkeästi silkkimäisen tuntuinen. Naamiokankaan molemmilla puolilla on suojaverkko. Koin, että tämä oli hankala käyttää. Yritä nyt nakkisormilla irrottaa ohuesta seerumissa uineesta naamiokankaasta kummaltakin puolelta suojaverkko. Kyllä oli suuri työ saada naamio kasvoille. Annoin naamion vaikuttaa ohjeen mukaisesti 15 minuuttia. Sitä esittelyn raikasta tunnetta en löytänyt, mutta kasvot tuntuivat kyllä kosteutetuilta.

Kicks Nourishing Sheet Mask
Tämähän oli yksi Kicksin verkkokaupasta tilanneille kaupan päälle annetussa goodie bagissa. Esittelen myöhemmin tämän goodie bagin sisällön teille. Kicksissä Kicksin omat sheet maskit maksavat 5,90 euroa kappaleelta. Usein on jäsentarjouksena jokin aleprosentti oman sarjan tuotteista, mikäli haluaa kokeilla halvempaan hintaan. Mielestäni hinta on kyllä tuotteeseen nähden aivan liian korkea. Esimerkiksi aiemmin käyttämäni Holika Holikan Lemon mask (linkki avautuu uuteen ikkunaan) oli paljon paljon parempi ja hintakin on paljon alhaisempi.

Kicksin Nourishing-naamio ei kyllä miellyttänyt niin paljoa, että ostaisin uudelleen tai suosittelisin sitä. Suosittelen sitä kuitenkin naamioita rakastaville, kokeilunhaluisille henkilöille. Mielelläni käytin tämän kaupan päällisen.

2 kommenttia:

  1. Hei luin joskus vanhempaa blogiasi! Haluaisitko tehdä joskus jonkun arkimeikki-postauksen/ meikkipussin sisältö esittelyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan on hyvä idea, kiitos siitä! Voisin ensi viikolla sellaisen tehdäkin :)

      Poista