torstai 22. marraskuuta 2018

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Cliniquen tuotteet ovat jääneet minulta hieman paitsioon. Olen joskus aiemmin käyttänyt yhden merkin ripsivärin, mutta siihen ovatkin jääneet omat kokeiluni. Keväällä kuitenkin huomasin, että minulla ei ole yhtään kasvovoidetta. Olin siihen asti käyttänyt sekalaisen määrän näytepakkauksia. Riikan lentokentältä päätin sitten ostaa kokeiluun Cliniquen Dramatically Different Moisturizing Lotion + -kasvovoiteen. Pohdin tax freen hyllyillä pitkään, että minkä otan kokeiluun. Edullisen hinnan vuoksi päätin ottaa tämän. DDML-kasvovoiteella oli hintaa noin 15 euroa. Katsoin ostamalleni 50 millilitran putelilla hintaa Sokoksella, ja sitä on myynnissä huikealla 33:lla eurolla ?! Joka on siis kaksinkertainen hinta verrattuna hintaan, millä olen itse ostanut. Nordicfeel myy tätä huokeampaan 25,50 euron hintaan. Mikäli vielä halvempi hinta houkuttaa niin yksi lempinettikaupoistani, Feelunique, myy tätä 22,20 €.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+
(jopas kuva näyttääkin huonolle täällä)
Tämähän on Cliniquen 3-vaiheisen ihonhoito-ohjelman kolmannen vaiheen tuote. Ohjelman ensimmäinen vaihe on kasvojen puhdistus ja toinen vaihe kasvovesi. Ihotyypeille on suunnattu oma sarjansa. 1 on suunnattu erittäin kuivalle ja kuivalle iholle, 2 on kuivan sekaihon, 3 on sekaihon sekä 4 rasvoittuvan ihon sarja. En ole kovin lämmennyt Cliniquen kasvojen puhdistustuotteille tai kasvovesille, joten en aio kyllä niitä tämän kanssa kokeilla. Kasvovesi sisältää alkoholia (alcohol denat), joten en siitä juuri sen takia innostu. Alkoholia sisältävät kasvotuotteet saavat silmäni vuotamaan, joka ei ole kovin toivuttua kasvotuotteilta. Luin jostain, että alkoholi olisi tarkoitettu yleensä nimenomaan rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Siksi onkin outoa, että 1-tyypin kasvovedessä on alcohol denatia. 


Tippa sormella. Huomaa miedosti keltaisen sävyn tässä.
Voide on erittäin juoksevaa, joten kannattaa avata ja pitää purkkia suupuoli ylöspäin. Tuote on yllättävän tuhtia, vaikka on aika juoksevaa tavaraa. Voiteen väri on miedosti keltainen. Tuoksu on hyvin perusvoidemainen. Tämä ei ole yllätys, sillä Cliniquen tuotteet ovat hajusteettomia. Pidän kyllä mieluummin tästä kuin hajustetuista Lancômen tuotteista, jotka saa kasvoille levitettäessä silmätkin vuotamaan. Tykkään puristaa tuubista spaattelille, ja sitten spaattelilla annostella useampaan kohtaan kasvoilla ja levittää lopuksi. Jos levittää nopeasti ja paljon (ei määrällisesti, vaan kädellä liikuttaa), niin voide muuttuu kasvoilla valkoiseksi. Korkki ei kyllä tässä tunnu menevän kiinni kunnolla, kun jää vain pyörimään. Ehkä se pumppupullo olisi ollut parempi ratkaisu...

Iho jää hieman rasvaisen näköiseksi, mutta se ei haitannut minua nukkumaan mennessä. Iho tuntuu aamulla vielä kosteutetulta. Lopputulemani on, että kyllä tämä hyvä tuote on. Voin suositella kuivaihoisille henkilöille, etenkin myös tuoksuista oireita saaville ihmisille. Tämä oikeasti voisi olla Holy Grail-listallani, jollen olisi niin kokeilunhaluinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti