torstai 15. marraskuuta 2018

Arkimeikkini

Eräässä kommentissa toivottiin postausta arkimeikistäni, joten täältä se nyt tulee. En meikkaa arkisin ihan joka päivä. Useimmiten saatan sutaista silmiini vain ripsiväriä. Ja ripsivärinä toimii aiemmin esitelty Maybellinen Lash Sensational, joka on tällä hetkellä ainoa käytössä oleva. Primeriä en aina laita, mutta usein tartun primeriin ja silloin käytän BareMineralsin Prime Time-primeriä. Prime Time on koostumukseltaan erittäin silikoninen ja tuntuu silkkiseltä. Se häivyttää hyvin ihohuokosia ja on myös hieman kosteuttava. Minulla on useampi näytekokoinen Prime Time-primer, joten siitä voin tehdä myöhemmin oman postauksen.

Arkimeikkini tuotteet
Meikkivoiteena käytän Maybellinen Fit Me Luminous + Smooth-meikkivoidetta. Tätä olen vasta käyttänyt muutamia kertoja, mutta näyttää hyvälle. Puuterina käytän Maybellinen Fit Me Matte + Poreless-puuteria värittömänä. Sitäkin olen vasta muutamia kertoja käyttänyt. Hyvin sopii kyllä meikkivoiteen kanssa, kun pelkään sitä kuuluisaa oranssia naamaa. Ripsarin mainitsinkin alussa, eli Maybellinen Lash Sensationalia käytän. Meikin kiinnittämiseen suihkin vielä Urban Decayn De-Slick tai All Nighter -setting sprayta tilanteen ja mielen mukaan. Aika lyhyt ja Maybelline painotteinen postaus tuli tästä.

Mukavaa, kun anonyymi toivoit tätä postausta. Lisää toiveita saa esittää! Toteutan niitä parhaani mukaan. Kuuntelen myös palautetta ja parannusehdotuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti