torstai 7. helmikuuta 2019

Lumene Waterproof Biphase Eye & Lip Makeup Remover

Lumenen Vedenkestävän silmä- ja huulimeikinpoistoaineen luvataan olevan tehokas. Koostumus on kaksifaasinen. Eli kaksi erilaista koostumusta, jotka ravistetaan ennen käyttöä sekaisin. Tuote on hajusteeton, mikä on hyvä juttu silmien lähellä käytettävälle tuotteelle. Omat silmäni ovat herkästi vuotavat ihonhoitotuotteiden hajusteista. Tuote sisältää glyseriiniä, jota ei suositella ripsienpidennyksille. Lisäksi tuotteessa on taikapähkinän lehtivettä, joka on hoitava ja ihoa supistava aine.

Lumene Waterproof Biphase Eye & Lip Makeup Remover- silmä- ja huulimeikinpoistoaine
Kun tämän sain Kicksin goodie bagista, en ollut kovin innoissani tästä. Minulla on aiempi huono kokemus Lumenen meikinpoistoaineesta. Se kymmenen vuotta sitten markkinoilla ollut sinikorkkinen, korkea ja kapea pullo. Päätin kuitenkin antaa tälle mahdollisuuden, ja se kannatti. Nyt täytyy kyllä antaa kymmenen pistettä! En ole hetkeen kokeillut näin hyvää meikinpoistoainetta. Huulimeikki lähtee ehkä helpoiten ikinä pois! Pahaa makua ei jää huuliin, ei rasvaista tunnetta tai muutakaan tahmaa. Jeffreet ja muutkin vedenkestävät tuotteet olivat hetkessä vanulapussa ja poissa huulilta. Silmämeikistä en sitten olekaan niin vakuuttunut. Nyt kun olen tottunut sulattamaan ripsivärin Urban Decayn meikinpoistovoiteella, ei mikään tunnu niin tehokkaalta tuotteelta enää ripsivärin poistamiseksi. Soveltuu myös ihomeikin poistamiseen.

Hinta on kyllä kohdillaan. 100 millilitran pullo maksaa hieman yli 7 euroa. Lumenen sivuilta on saatavilla 200 millilitran pullo, joka maksaa liki 11 euroa, eli ei paha hinta tehokkaasta koostumuksesta tuplakokoisena. Suosittelen ehdottomasti muille, jotka tykkäävät etenkin vedenkestävistä huulipunista tai -lakoista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti