lauantai 23. maaliskuuta 2019

Meikkikokoelma 2019: Primerit

Viime aikoina on vähän liikaakin esitelty ostoksia, niin nyt sitten otetaan katsaus meikkituotteisiini. Ensimmäiseksi ajattelin esitellä primerit ja ajatukseni oli "ei mulla nyt niin montaa niitä ole". Ajattelin luvun olevan noin 5-6 tuotteen luokkaa. Mutta, niitä olikin kymmenen. Omistan voidemaisia sekä suihkutettavia. Kaikki ovat selektiivistä kosmetiikkaa, valitettavasti ei ole yhtään markettivalikoiman tuotetta joukossa. Onneksi vain yksi primereistä on täysikokoinen, niin ei ole sitä järkyttävää määrää käytettävänä. Katsellaanpas tarkemmin tuotteita.

BareMineralsin pikkukokoisia Prime Time-primereitä on kertynyt mulle eniten. Hyvin silikoninen koostumus, jolla saa ihohuokosia tasaisemmaksi. Urban Decaylta löytyy kaksi matkakokoista primer-suihketta. Vasemmalla on oma suosikkiprimerini, UD Rebound. Suihke sisältää kollageenia, jonka kosteuttavasta ja tasoittavasta lopputuloksesta pidän erityisen paljon. Yhtä tasoittavaa lopputulosta ei saa kuin mitä Prime Timella tulee. Oikealla UD:n Quick Fix, josta en niin paljoa pidä. Kiva, kookosmainen tuoksu, se siinä.



Vasemmalta löytyy Too Facedin Hangover Primer, joka on enemmän kosteusvoiteen tyyppinen kuin silikoninen, tasoittava. Kiva tuote, en ole kuin muutaman kerran kerennyt kokeilemaan. Keskellä sitten ennen joulua ostamani Smashboxin primer-lahjapakkauksen tuotteet. Primerizer on hieman saman tyyppinen kuin Hangover. Kosteusvoide ja primer samassa purkissa. Primer Wateria olen käyttänyt yhdessä Prime Timen kanssa ja myöskin suihkauttanut meikin päälle tasoittamaan puuterista lopputulosta. Viimeinen Smashbox on suosittu original Photo Finish-primer, joka varmasti merkin tunnetuimpia tuotteita. Hyvin samankaltainen kuin Prime Time. En ole vielä tainnut kuin kerran kokeilla. Viimeisenä söpö ja pieni Yves Saint Laurentin Touche Éclat Blur Primer, joka on silikoninen primer kultaisilla hipuilla. Kerran olen kokeillut, ja tasoittava on myös tämäkin.



Oletteko kokeilleet samoja tuotteita vai löytyykö jopa luottotuotteesi tästä? Kertokaa, jos jokin tuote kiinnostaa ja haluatte lukea siitä esittelyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti