tiistai 26. maaliskuuta 2019

Näytepakkauksia testisssä

Dermosil Micellar Makeup Remover. Tätä ei taida enää olla myynnissä. No, sanonpa silti muutaman sanasen. Misellivesistä en aluksi ollut innostunut, sillä Garnierin versio ei miellyttänyt minua. Kicksistä ostin Emma S:n miselliveden ja se on edellistä huikeasti parempi. Dermosilin versio on varmasti ollut pullossa, en välttämättä usko yksittäispakattuihin lappusiin. Dermosil jäi keskimaastoon. Ihan ei miellyttänyt meikinpoistoteho, mutta ei jättänyt ihoa ällöttävän tahmeaksi. Ihan ok, en ostaisi tämän perusteella.

Ziaja Cupuapu In-Shower kosteusvoide. Hiuksiin en kokeillut, sillä hiuksiini käytän lähinnä luottotuotteitani. Kiva tuote, hyvä mieto tuoksu. Mieleeni tuli hieman suklainen tuoksu. Helppo levittää.Vaikutti ihan kosteuttavalta tuotteelta. Ei tämän perusteella säväyttänyt niin paljoa, että ostaisin tämän.L’occitane Verveine viilentävä geelimäinen käsivoide.Tämä on ihana! Ihanan raikas ja hapan sitruksen tuoksu. Täydellinen koostumus, joka imeytyy hyvin ja ei tahmaa. Ehdottomasti seuraava käsivoiteeni. L'occitanen sivuilla verbana-nimellä löytyy.

Lumene Sisu seerumi. Omituinen väri. Oranssin vihertävä. Vielä omituisempi koostumus. Olen tottunut kevyisiin ja juoksevampiin seerumeihin. Koostumus tuntuu hyvin sileältä, en oikein edes osaa kuvailla. Tuoksu on hyvä, en oikein osaakaan kuvailla. Hieman metsäinen tuoksu omasta mielestäni. Hyvin vakuuttava tuote, ihan potentiaalinen hankinta. Tietysti kunhan ensin hinta kohtaa. Tällä hintaa on Sokoksella normaalisti 34,90 euroa... Hyvin on kyllä Lumenen hinnat kohonneet vuosien saatossa. Hieman kalliimman puoleinen, taitaa seuraava seerumi kyllä olla korealainen.

Lumene Sisu Päivävoide. Paksuhkoa, oranssia voidetta. Jälleen kiva tuoksu, hieman vahvempi kuin seerumissa. Levittyi hyvin iholle. Miellyttävä koostumus. Ei omaan makuun tarpeeksi kosteuttava. Hinta huomattavasti parempi kuin seerumilla, noin 20 euron päivävoide.


Onko tuttuja tuotteita näiden seassa? Mitä mieltä olette Lumenen ihonhoitotuotteista nykyään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti