tiistai 19. maaliskuuta 2019

Viikonlopun ostoksia

Viikonloppuna kävin vahingossa hieman shoppailemassa. Salille mennessä eksyin Hakaniemen Sokos Emotioon, jossa oli muutamia alepöytiä. Huomioni kiinnitti ensimmäisenä Cliniquen Double Cleansing Detox- lahjapakkaus. Lahjapakkaus sisälsi himoitsemani Take The Day Off- puhdistusbalsami, jota olen jo pitkään halunnut kokeilla. Lisäksi pakkauksessa oli minikokoinen Rinse-off Foaming Cleanser, joka voisi soveltua minulle paremmin kuin aiemmin esittelemäni Biothermin puhdistusgeeli. Plussana kotona huomasin tuon Cliniquen pannan, joka pääsi heti käyttöön, kun hiukset tuppaa usein olemaan tiellä kasvoja laittaessa. Hintaa normaalisti paketilla 15,90 euroa, nyt maksoin tästä 9.54 euroa. Clarinsin Booster Detox oli erittäin hyvässä alessa, -70 %.n alennus. Hinnaksi jäi 12,30 euroa. Erittäin hyvät löydöt omasta mielestäni.

Clinique lahjasetti ja Clarins Booster Detox
Sokos Emotion Kannelmäessä oli kivoja alennuksia. Parhaimpina bongasin kaksi Real Techniquesin Bold Metals- sivellintä. Nämä kaksi sivellintä oli -70 %:n alennuksella myynnissä. 101 Triangle Foundation Brush eli meikkivoidesivellin, olisi maksanut normaalisti 24,90 euroa, mutta nyt sille hinnaksi jäi 7,47 euroa. Meikkivoidesiveltimeksi mielestäni on erittäin kohtuullinen hinta. Toinen sivellin, jonka ostin, on 102 Triangle Concealer Brush eli peitevoidesivellin. Hinta normaalisti 19,90 euroa, nyt maksoin 5,97 euroa. Erikoista siveltimissä, on se, että ne ovat kolmion muotoisia. Minulla ei entuudestaan ole RT:n Bold Metals- siveltimiä, joten nämä ovat ensikosketus kyseiseen tuotelinjaukseen. Vielä en ole kerennyt kokeilemaan.

Real Techniques 102 Triangle Foundation ja 102 Triangle Concealer Brush
Oletteko tehneet hyviä löytöjä viime aikoina?

Kiinnostaisiko teitä meikkikokoelmapostaukset? Näin muutamassa blogissa meikkikokoelmapostauksia ja tuli itselleni houkutus tehdä kartoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti