tiistai 5. maaliskuuta 2019

Purederm Deep Purifying Black 02 Bubble Mask

Vaahtoavat naamiot ovat viime aikoina olleet esillä paljon. En ole vielä ennen tätä naamiota testannut sitten yhtään vaahtoavaa naamiota.Ostin Tokmannilta pari viikkoa sitten 1,99 eurolla ensimmäisen kokeeksi. Tämän Puredermin Deep Purifuin Black O2 Volcanic- naamion pitäisi olla syväpuhdistava, mutta kosteuttava samanaikaisesti. Naamio sisältää vulkaanista tuhkaa, joka puhdistaa ihoa. Lisäksi kuona-aineita ja liiallista rasvaa poistavat appelsiini- ja sitruunauutteet. Lisäksi ihoa kirkastavat papaijahedelmän ja sokeriruo'on uutteet, sillä ne poistavat iholta kuollutta ihosolukkoa. Kosteuttavina aineina ovat mm. hyaluronihappo ja kollageeni. Kollageeni on oma suosikkini ihonhoitotuotteissa. Kollageeni omasta mielestäni tasoittaa ja pehmentää ihoa aivan ihanasti. Joten siitä syystä Urban Decayn Rebound-primersuihke on aivan mahtava. Mutta, nyt muista höpinöistä takaisin tuotteen pariin.

Purederm Deep Purifying Black O2- vaahtonaamio
Ihana, miedosti hedelmäinen tuoksu. Naamio oli mielestäni erittäin vaikea asetella. En meinannut millään saada oiottua sitä suoraksi ja kasvoille. Asettelussa kesti hetki ja naamio kerkesi jonkin verran jo kuplimaan ennen kuin sain sen kasvoilleni aseteltua. Kupliminen tuntui erittäin oudolta. Hieman kutittavalta ja pistelevältä samaan aikaan. Erittäin vaahtoava naamio. Kiva kokemus, voisin kokeilla uudestaan. Ihmetytti, että piti huuhdella lopuksi.

Etukameralla hieman huono kuvaotos tästä vaahtoavasta naamiosta
Eli käytännössä tulos oli plus miinus nolla huuhtelun jälkeen. Varsinaista hyötyä ei ollut, mutta erittäin hyvä kokemus. Suosittelen kokeilemaan tätä itse. Hinta oli kuitenkin vain kaksi euroa, mikä on mielestäni ihan ok hinta Suomesta ostetulle kangasnaamiolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti