perjantai 8. maaliskuuta 2019

Shoppailuvinkki

Nyt kuulolle Beauty Blender-fanit! Vantaan Vahinkotavarakeskuksessa oli 2 kpl Original Beauty Blendereitä + Solid Cleanser hintaan 16,90e! Huomasin, että kumpaankin BB:n oli jäänyt jäljet pakkauksesta (sellaiset painaumat). Kastelu kuitenkin hävitti jäljet! Tosin voi palata vielä kuivuessaan. Pinta ei ollut kuitenkaan mennyt rikki. Vantaan Vahinkotavarakeskus sijaitsee Porttipuistossa, lähellä Ikeaa. Hintakyltissä luki, että lievä vaurio. Lienee varmaankin se, minkä itse havaitsin ja mainitsin edellä.
Beauty Blender Original x2 ja Solid Cleanser

Jotta tämä postaus ei olisi pelkkä Beauty Blender-tarjouksen hehkutus, niin kävin lähistöllä sijaitsevassa Hong Kong-tavaratalossa. Mukaani tarttui puoleen hintaan ollut Vaselinen spray-kosteusvoide hintaan 2,99 euroa, normaalihinta 5,99 euroa. Ja Rexona Maximum Protection -40%:n alennuksessa 5,39 euroa, normaalisti 8,99 euroa. Olen huomannut, että osassa Hong Kongin tuotteissa on kalliimpi normaalihinta kuin mitä ne maksavat muualla ja tällöin ne ovat alennuksessa saman hintaista kuin muualla. No se siitä hintapolitiikasta, hyvät löydöt olivat.

Lisää kuvateksti

2 kommenttia:

  1. Kiitos tuosta beauty blender-vinkistä! Nyt on itellenikin haettu paketti kun olen niin pitkään halunnut kokeilla paljon hehkutettuja meikkimunia mutta lähemmäs 20€ taitaa maksaa pelkkä yksi muna.. Nyt tuli saippuakin mukana ja testasin eilen niin eipä turhaan ole hehkutettu tuote :) mulla ei ainakaan painaumia tainut jäädä enää tuon ekan käytön ja kastelun jälkeen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, että löysit :) minäkin jo pesin omani ja ei jäänyt edes painaumia. Harmi, etten tajunnut tehdä edittiä, täytyy tässä päivittää. Omasta mielestäni ei ole niin super, että täyttä hintaa maksaisin. Tosin harva tuote on sellainen edes :)

      Poista