tiistai 23. huhtikuuta 2019

Lumene Lähde Pure Arctic Miracle 3 in 1 Micellar Water

Lumene ei kuulu merkkeihin, joista pidän tai ostan mielelläni. Merkin tuotteet eivät ole sopineet minulle eikä ne iske minuun mitenkään. Ne ovat kategoriaa tylsiä. Nyt kuitenkin kokeiluun päätyi Lumenen Lähde Micellar Water. Tutummin misellivesi. Miselliveden mielletään olevan tuote, jolla puhdistetaan lika ja kevyt meikki kasvoilta. Misellivesistähän ei ole minulla hyviä kokemuksia. Garnierin misellivesi ei saanut vakuutettua sitten ollenkaan. Nyt uusi mahdollisuus misellivedelle. Lumene misellivesi on 3 in 1-tuote. Eli "yhdessä tuotteessa kolme tuotetta". Miselliveden luvataan puhdistavan tehokkaasti kasvo-, silmä- ja huulimeikin. Tuotteen raaka-aineina on käytetty luonnosta löytyviä tuttuja raaka-aineita, kuten koivun mahlaa ja happipitoista pohjoista lähdevettä. Sopii herkälle iholle ja on myös hajusteeton.


Ostin tämän Lumenen tehtaanmyymälästä viime kesänä eurolla. Olen taas yllättänyt. Hylkäsin lähes kymmenen vuotta sitten Lumenen ihonhoitotuotteet pettymysten jälkeen. Meikinpoistokyky on mielestäni erinomainen, sillä saan putsattua vesiliukenevan ripsivärin helposti ilman näyttämättä pandalta. Iho ei jää ällöttävän tahmaiseksi. En vihaa muuta kuin, ettei misellivesi puhdista vesiliukoista meikkiä tai jättää ihon tahmaiseksi. Luvattua kosteutusta en huomaa, mutta ei sen ole väliä, sillä kasvoille laitetaan ihon puhdistuksen jälkeen kosteutusta. Sopii hyvin misellivesien ystäville, sekä reissuun mukaan että myös "laiskoille" ihon puhdistajille.

2 kommenttia:

 1. Minäkään en ole Lumenen tuotteista tykännyt hirveämmin sillä varsinkin ihonhoito tuotteet aikanaan aiheuttivat pientä näppylää herkästi, tämän tuotteen ostin joskus kun oli aika edullinen niin sehän toimii :) raikas tuoksukin! Varmaan olen jo niitä täysikokoisia pulloja käyttänyt 4 tai 5 ja välissä muitakin kasvovesiä mutta tässä hinta-laatusuhde niin kohdallaan että tähän aina vaan palaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tykännyt siitä lähmäisestä tunteesta :) ja tuntui kuivattavan ihoa.

   Kieltämättä hyvä tuote! Selkeästi luottotuotteesi!

   Poista