lauantai 15. kesäkuuta 2019

Kicks kesäale -19

Kicksin ale alkoi hetki sitten. Eilen hain Kicksistä tilaukseni. Tällä kertaa hillitsin itseni, ja ostin vain muutaman tarpeellisen asian. En ole Gold-tasolle päässyt, joten en päässyt ennakkoon katsomaan, mitä on tarjolla. Minulta puuttui vain noin 30 pistettä! Mikä sääli, mutta onneksi sen ansiosta varmasti ostokseni olivat maltilliset.

Kicksin Curl and Blow-dry- hiusharja oli -70% alennuksessa enää vain 3,87 euroa. Minulla ei ollut yhtään pyöreää harjaa ja luonnonharjas on valloittanut minut hiusharjoissa.

Urban Decayn Meltdown Makeup Remover Spray, matkakokoisena, oli aivan pakko ostaa, sillä olen kokeillut jo muita sarjan tuotteita sekä meikinpoistoaineet kuluvat hyvin nopeasti. Varsinkin huonojen tuotteiden kanssa ei kannata sitkutella. Katsotaan, mitä mieltä olen tästä. Tästä maksoin 6,50 euroa, normaali 13 euroa eli 50%:n ale.

Viimeisenä minihiuskuminauhoja, koska niitä tarvitsee aina. En olekaan kokeillut tällaisia, ainoastaan vain tavallisia ponnareita ja Invisibobbleja. Uskoisin, että nämä pysyvät lettien kanssa paremmin päässä, kun taas aiemmin mainitut pysyy ponihäntien kanssa hyvin. Hinta -70%:n alennuksella 0,75 euroa, normaalisti 2,50 euroa.


Ostokset maksoivat yhteensä 11,12 euroa.

Oletteko tehneet aleostoksia Kicksistä? Tai muualta?

2 kommenttia:

  1. Minäkin ostin tuolta ennakkoalesta YSL:n kynsilakan ja luomivärin.. tosin alennuksien jälkeenkin nuo kaksi tuli maksamaan n.25 € :D onhan se silti aika iso alennus niiden tuotteiden normihintaan ja kaiken muun tilailun suhteen jouduin hillitsemään itteni :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Katsoin, että nuo kynsilakat Sokoksella maksavat 28 euroa. Ihan hyvä alennus :D olisin kyllä halunnut nähdä sen ennakkoalen, mutta ehkä ensi kerralla :)

      Poista