maanantai 10. kesäkuuta 2019

Ole Henriksen Truth Serum

Viime aikoina on ollut sen verran kiireistä, ettei blogia ole kerennyt/jaksanut päivitellä. Tulossa on reissuostoksia piakkoin, kun saan näpyteltyä postauksen niistä. Paljastan sen verran, että matkailin Puolassa, mutta saatte olla hetken aikaa jännityksessä, että missä kaupungissa olin.

Ole Henriksenin Truth Serum on anti-age-vaikutteinen, kollageenia sisältävä seerumi. Seerumin C-vitamiini kirkastaa ihoa, kun taas kollageeni auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta. Koostumus on öljytön, joten sopii ripsienpidennyksien käyttäjille. Seerumin ainesosia ovat mm. lääkealoen lehtimehu (onko tälle parempaa suomennosta edes?), teepensaan lehtiuute sekä erilaisten sitrushedelmien uutteita. Seerumin luvataan kirkastavan ihoa sekä kosteuttavan ihoa pitkäkestoisesti.


Ole Henriksen on täysin tuntematon merkki minulle. Tämän seeruminäytteen sain Kicksin goodie bagista viime vuoden lopussa. Ole Henrikseniä myydään mm. Kicksissä sekä elevenillä. Tuotteet ovat hintavampia, eli markettihintoihin tottunut käyttäjä (eli minä itse ainakin) voi kauhistua tuotteiden hinnoista.

Tämän tuoksu, aivan uskomattoman raikas appelsiini. Erittäin makea appelsiini. Kollageeni on yksi lempiainesosani ihonhoitotuotteissa. Mielestäni kollageeni kosteuttaa sekä siloittaa ihon aivan vallan ihanan tuntuiseksi. Seerumi imeytyy hyvin nopeasti ihoon jättäen ihon kosteutetun ja pehmeän tuntuiseksi. Normaalihintaisena tuote on aivan liian kallis minulle, varsinkaan kun ihmeitä ei tapahtunut. Esim. eleveniltä 30 millilitran pullon saa 59,90 eurolla. Suosittelen, jos hinnalla ei ole väliä tai saat tuotteen alennettuun hintaan. Sopii hyvin monelle ihotyypille, erittäin kuivalle iholle ei välttämättä kosteustehot riitä. Tuote tuoksuu voimakkaasti, joten tuoksuherkille ei välttämättä sovi.

Onko teillä kokemuksia Ole Henriksenin tuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti