tiistai 7. tammikuuta 2020

Kikumasamune High Moist Lotion

Ensimmäinen tuotteeni japanilaisen kosmetiikan osalta. Kikumasamunen High Moist Lotionia on hehkutettu niin monessa paikkaa, että olihan sitä pakko itse kokeilla. Onko se todella sen hehkutuksen arvoinen? eBaysta tilattuna 500 millilitran pakkauksella on hintaa noin 15 euroa. Eli naurettavan halpa tuote kyseessä. Suosittelen katsomaan ohjeita eBay-tilaamiseen. Lyhykäisyydessään katso, että tuote on Japanista ja myyjällä on hyvä arvosteluprosentti, kannattaa lukea myös negatiivisia arvosteluita. Muuten tilaaminen on hyvin simppeliä.

Tuote sisältää mm. sakea eli japanilaista riisiviiniä, glyseriiniä kosteuttamaan ihoa ja istukkauutetta (toivottavasti kasviperäistä sellaista, kuulostaa ällöltä). Tuote ei sisällä väriaineita, on hyvin haalean valkoista vesimäistä nestettä. Tuotteen on tarkoitus kosteuttaa sekä hoitaa ihoa. Tätä voi käyttää hiuksille, mutta jätin itse sen välistä tuotteen tahmaisuuden takia. High Moist Lotionia voidaan säilyttää jääkaapissa, jolloin se kasvoille laitettaessa viilentää. Tuote sopii myös vartalolle käytettävänä ennen suihkua. Hyvin monikäyttöinen tuote.


Tuoksu on hyvin outo, oudolla tapaa hyvä. Mielestäni se on hyvin makea. Tuoksu johtunee sakesta. Ainesosaluettelossa mainitaan hajusteita, joten hajusteherkkien kannattaa olla tarkkana sopiiko tämä tuote. Kasvovesi imeytyy nopeasti jättäen hieman tahmean pinnan. Tätä on todella helppo kerrostaa useampikin kerros. Itselläni tämä kului hyvin nopeaa tahtia, sillä hyvin imeytyvä tuote. Kasvot tuntuivat kosteutuilta ja näyttivät siltä. Itse huomaan kosteutuksen tehon ihohuokosissa. Ihohuokoset ovat paljon huomaamattomampia, kun iho on saanut kosteutusta. Pumppupullo ei itselleni ole se mieluisin, jos en levitä vanulapulla. Niinpä päätin siirtää pumppupullosta kasvovettä The Ordinaryn tyhjään pipettipulloon, josta oli helpompi laittaa tippoja kasvoille ja levittää kasvoille sormin. Pullo on nyt tyhjä, mutta aion säilyttää tämän pakkauksen vielä jatkokäyttöä varten. Ajattelin laittaa täyttöpussillisen puhdistusöljyä, sillä tilasin sellaisen ja minulla ei ollut valmiiksi olemassa puhdistusöljypulloa.

Tuote sisältää soijaproteiinia, joten soijalle allergisille ja yliherkille ei välttämättä ole sopiva. Myöskin fermentoidut ainesosat eivät sovi kaikkien iholle, tässä sake on fermentoitu ainesosa. Suosittelen tätä jokaiselle ihotyypille, joka kestää fermentoituja ainesosia. Todella kosteuttava, helppo kerrostaa tarvittaessa. Tuotteella on erinomainen hintalaatusuhde.

Oletteko kokeilleet japanilaista kosmetiikkaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti