tiistai 21. tammikuuta 2020

Eyenlip Salmon Oil Recovery Gel Cream

Sain tämän kesällä tuotelahjana Beautykon ja Mukin pop up-kaupasta. Beautyko myy tätä verkkokaupassa hintaan 19,50 eurolla. Ensimmäiset kymmenen asiakasta saivat tuotekassin sieltä. Eyenlip on korealaisen verkkokaupan oma merkki. Kasvovoide sisältää mm. niasiiniamidia, kahdeksaa erilaista peptidiä ja tietenkin lohiöljyä. Lohiöljy sisältää D-vitamiinia ja rasvahappoja.

Ensimmäinen ajatukseni oli, että kasvovoide tuoksuu tai pikemmin haisee lohelle. Huoleni oli aiheeton, sillä se ei tuoksu lohelle tai kalalle ylipäätään. Tuoksu on hyvin parfyymimainen. Tuote sisältää hajusteita, joten hajusteille herkkien kannattaa huomioida tämä. Geelimäisen koostumuksen ansiosta voide imeytyy nopeasti ja se sopii myös rasvoittuvalle iholle. B3-vitamiini jättää hieman mattamaisen pinnan kasvoille. Ei rullaudu ainakaan käyttämieni kasvotuotteiden kanssa, mistä plussaa. Jotkut voiteet tuppaavat rullaantua iholla, mutta onneksi tämä ei tee niin.


Yksi huono puoli on kyllä mainittava. Kasvovoidetta kuluu kerralla normaalia enemmän. Mielestäni tämä on enemmän päivävoide kuin yövoide, mutta käytän tätä iltaisin. Olen nimittäin tosi huono aamuisin levittelemään kasvoilleni mitään voiteita tai saati edes putsaamaan. Sopii rasvoittuvalle tai sekaiholle, sillä geelimäisiä kasvovoiteita suositellaan näille ihotyypeille keveytensä vuoksi. Tämä tuote sopii sellaiselle, joka kaipaa kevyttä päivävoidetta ja ihotyyppi on rasvoittuva tai sekaiho. Kuivalle iholle ei oikein kosteutustehoja riitä.

Oletteko jo kokeilleet Eyenlipin tuotteita? 

2 kommenttia:

  1. Mä oon pitkään miettinyt näitä Eyenlipin kasvovoiteita, kiva kuulla sun mielipide tästä! Tää voisi olla mulle ihan passeli päivävoiteeksi kesällä, kun oma iho ei vaadi niin kosteuttavia tuotteita :) Nopea imeytyminen on ehdoton plussa päivävoiteissa, kun mun pitää saada kuitenkin meikkaaminen aloitettua pian ihonhoitotuotteiden levittämisen jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä hyvä! Eyenlip vaikuttaa tän perusteella ihan testaamisen arvoiselta merkiltä. En kyllä ennen meikkaamista sietäisi mitään hitaasti imeytyvää :D

      Poista