tiistai 28. tammikuuta 2020

Biotherm Skin Oxygen Strengthening Concentrate

Edellinen postaus selkeästi ei kiinnostanut, niin jätän kyllä samantyyliset postaukset vähemmälle. Ensimmäinen seerumini. Omistankin jo saman sarjan puhdistusgeelin, jonka sain vasta tämän tuotteen jälkeen. Skin Oxygen Strengthening seerumilla on kovia lupauksia. Tuotteen luvataan antioksidanttiensa avulla vahvistavan ja kaunistavan ihoa sekä suojaavan ihoa epäpuhtauksilta ja urbaanin elämän jälkiä. Ainesosista 84 %:n kerrotaan olevan peräisin luonnosta. Salisyylihapon lisäksi tuote sisältää klorellaa ja hyaluronihappoa. Kröhöm, kerkesin käyttämään tämän loppuun jo ennen kuin sain tämän postauksen julkaistua. Ei nimittäin ole kovin helppo tuote arvostella. Tuotteen kerrotaan sopivan kaikille ihotyypeille. Omani ostin 20 eurolla 2018 keväällä L'orealin ystävämyynnistä. Sokoksella hintaa 30 millilitralla 49,90 euroa, 50 millilitralla 64 euroa.


3-4 pumppausta riittää janoisen ihoni juottamiseen. En tiedä onko se paljon, sillä tämä on vasta ensimmäinen seerumini. Onneksi tämä loppui viimenään ahkeran käytön jälkeen. Vaikka tuote sisältääkin salisyylihappoa, joka on tunnettu ainesosa aknea hillitsevissä tuotteissa, en ole huomannut mitään vaikutusta omaan ihoon.

Mitenkään erityisen kosteuttava seerumihan ei ole, joten talvella voi tarvita joko kosteuttavamman seerumin tai muita kosteuttavia tuotteita. Voin kyllä suositella tuotetta, mutta en kyllä maksaisi täyttä hintaa. Itse jatkossa aion tutkia vähän halvempia seerumeita, ehkäpä korealaisen kosmetiikan joukosta. Suosittelen tätä, jos pidät Biothermin tuotteista ja löydät tämän hyvällä alennuksella.

Oletteko kokeneet kalliit seerumit paremmiksi kuin edulliset? Onko teillä luottoseerumia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti