perjantai 31. tammikuuta 2020

Kicks Beauty Moisture Hydrating Serum

Tilasin tämän seerumin alennuksesta Kicksistä. Kaipasin seerumia, sillä minulta oli vanha loppumassa ja jostain kumman syystä ei minulla ollut uutta tilalle. Maksoin tästä muistaakseni 10,50 euroa, normaalihinta 14 euroa. Seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo itseensä kosteutta. On hyvin tärkeää käyttää vesipohjaista kosteutusta hyaluronihapon kanssa. Seerumissa itsessään on vettä, mutta käytän ennen seerumia vielä vesipohjaisia kosteuttajia. Lisäksi seerumi sisältää aprikoosinsiemenöljyä sekä glyseriiniä. Seerumin luvataan kosteuttavan sekä vahvistavan ihon luontaista suojaa.


Tuoksu on hyvä, tuo mieleeni meren. Levittäessä tuntuu hyvin kosteuttavalta. Aluksi kasvoilla tuntuu viilentävältä. Seerumi ei ole koostumukseltaan riittoisaa. Levitän tätä huomattavasti enemmän kasvoille kuin aiemmin käyttämääni Biothermin seerumia. Joten tämä seerumi ei tule olemaan yhtä riittoisa. Seerumi imeytyy hyvin nopeasti. En ole oikein varma, että onko tämä hyvä seerumi vai ei, sillä tämä on vasta toinen seerumini. Kuitenkin tämä on parempi kuin aiemmin testaamani Biothermin seerumi. Hinnaltaan sekä kosteutustehoiltaan paljon parempi.

Suosittelen kokeilemaan, jos kaipaa kosteuttavaa ja edullista seerumia, jonka saa helposti haettua myymälästä tai tilattua kotiin.

Oletteko kokeilleet Kicksin Beauty-sarjan ihonhoitotuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti