perjantai 6. maaliskuuta 2020

Moon Mousse Magic Makeup Repair Set

Puuterimaisten tuotteiden korjaaminen alkoholilla tai desinfiointiaineella on monille tuttua. Kuitenkin hirveästi tähän tarkoitukseen ei ole valmistettu monia tuotteita. Näin tämän verkkokaupassa ja kiinnostukseni heräsi heti. Tilasin tämän hetki sitten Cocopandalta. Tämä oli outlet-puolella, jossa on tarjous osta 4, maksa 3. Tämän sain ilmaiseksi, kun oli halvin tuote. Cocopandalla hinta oli 9,45 euroa.Tuote sisältää vilja-alkoholin lisäksi taikapähkinää, laventeli-, jojoba- ja kookosöljyä sekä e-vitamiinia. Näyttää siltä, että tuote olisi poistumassa markkinoilta.


Olihan sitä pakko testata heti. Pannuprojektissa oleva Maybellinen Fit Me-puuterin pohja kiilsi tyhjyyttään, mutta reunat olivat miltein vielä täynnä. Pakkaus sisältää moussen lisäksi kolme työkalua, joilla rikotaan puuterimainen tuote hienoksi kaudeksi ja pressataan takaisin kiinteäksi.


Ensimmäisenä rikkoutunut tuote murskataan spaattelilla hienoksi jauheeksi. Murskattu jauhe asetellaan tasaisesti pannulle ja painellaan tiiviiksi jommalla kummalla työkalulla. Pyöreä työkalu sopii pyöreisiin ja/tai laajoihin alueisiin. Neliön muotoinen niihin, joihin pyöreä ei mahdu.


Kun tuote on paineltu pannuun, otetaan korjausvaahto ja levitetään tasaisesti tuotteen päälle. Vaahto tuoksuu hieman yrttiselle.


Kansi jätetään auki yöksi ja seuraavana aamuna painellaan vielä tiiviiksi. Puuteri on tämän jälkeen käyttövalmis. Hieman on kovempi kuin aiemmin ja tuotetta ei irtoa niin helposti sutiin. Ehkä se helpottaa, kun saa päällimmäisen kerroksen irti. Yrttimäinen tuoksu kyllä katoaa. Ihan vertailun vuoksi aion kyllä testata alkoholia korjaamiseen.


Oletteko kokeilleet korjata puuterimaisia tuotteita? Miten on toiminut?

2 kommenttia:

 1. Tällä työkalulla saa kyllä ehkä vähän siistimpää jälkeä :D

  Mie pressasin vasta essencen vedenkestävän puuterin jämät ja tarttuu kyllä siveltimeen senkin jälkeen, mutta pöllyää 100 % enemmän kuin ilman toimenpidettä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus oon fiksannu ilman työkalua, pöllys aivan hirveästi. Tää ei nyt oikein tunnu irtoavan edes pannustaan :'D taisin pressata aivan liikaa

   Poista