tiistai 17. maaliskuuta 2020

Emma S. 2 in 1 Makeup Remover

Meikinpoistoaineiden testailu on yksi kivoimmista asioista, mitä tulee ihonhoitoon. On kiva nähdä, kun paksun meikin saa nopeasti ja helposti poistettua kasvoilta. Eihän sellaisilla meikinpoistotuotteilla tee mitään, joilla ei lähde edes vedenkestämätön meikki helposti ilman liiallista hieromista. Ostin tämän kerran reissullani vanhempieni luokse. Olin unohtanut meikinpoistoaineeni kotiin ja kaipasin jotain tehokkaasti meikkiä poistavaa ja edullista tuotetta. Kyselin myyjältä sopivaa tuotetta, ja suositteli tätä. Myi minulle tämän misellivetenä, vaikka tämä ei brändää itseään sellaisena. Normaalihinta on tuotteelle 14 euroa. Ostaessani tämän, oli Emma S.-sarjan tuotteet -20 %:n tarjouksessa. Sisältää mm. glyseriiniä, pantenolia ja kurkku-uutetta.


Tuotteen luvataan irrottavan kaiken meikin yhdellä pyyhkäisyllä. 2 in 1-tuoteajattelu perustuu siihen, että tämä korvaa puhdistusmaidon sekä kasvoveden. Ihan niin tehokas tämä ei ole, että pyyhkisi meikin yhdellä pyyhkäisyllä. Kuitenkin hirveää hankaamista ei tarvitse. Tuoksu on hieman voimakas, kun nuuhkaisee suoraan pullosta. Ei ole tuttu tuoksu, hieman teollisen meren tuoksun haistan kyllä jotenkin. Kastelen tällä vanulapusta toisen puolen kosteaksi, turha yrittää muutamalla tipalla lähtä hinkkaamaan. Ei jätä kasvoille tahmeaa tunnetta, kuitenkin suosittelen tekemään vesipesun tämän jälkeen. Ei yllä puhdistustehoiltaan Lumenen Lähde-miselliveden tasolle kuitenkaan, mutta ei ole huonoin tuote. Suosittelen tätä, mikäli tarvitset vesiliukoisen meikin poistamiseen tuotetta ja et halua käyttää kaksifaasisia tuotteita. Tuote sisältää hajusteita, joten hajusteherkät tarkkana.

Oletteko kokeilleet Emma S.-sarjan tuotteita?

4 kommenttia:

 1. Saman sarjan kasvosuihke on omaan makuun hyvä! Myyjän suosituksesta sen ostin ja kun edellinen pullo tyhjeni, niin ostin jo uuden :D Sumu on hyvin huomaamaton, eikä ruiki isoja pisaroita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvälle! Täytyy ehkä kysyä

   Poista
  2. Piti luottaa myyjän suositukseen, kun merkkiä ei meidän myymälästä löydy :D Eivätkä ole hinnalla pilattuja, usein tarjouksesakin.

   Poista