tiistai 10. maaliskuuta 2020

KOCOSTAR Hand Moisture Pack

Ja taas naamioita. Tällä kertaa koko käsille. Käteni janosivat kosteutta, niin päätin sitten käyttää nämä pois. Hinta esimerkiksi Noben verkkokaupassa on 4,90 euroa. Hyvin samaa luokkaa on lähes joka paikassa. Sain tämän Cocopandalta tilaamastani Nordic Style & Beauty Boxista. Vink vink. Tämä löytyy Cocopandan Outletista vielä 40 euron hintaan. Outletin puolella on osta 4 maksa 3-tarjous. Sisältää mm. sheavoita, arganöljyä sekä erilaisia kukkauutteita. Käsinaamioiden luvataan antavan kuivalle iholle tehokasta kosteutusta ja ravitsevan ihoa. Myöskin näiden kanssa luvataan onnistuvan älypuhelimen käyttö, kirjan lukeminen tai tietokoneen käyttäminen. Pakkauksessa on yksi pari yhtä käyttökerta varten.


Sisältää hajusteita. Tuoksu on hyvin samanlainen kuin sorminaamioissa. Eli sitruksinen. Annoin vaikuttaa 20 minuutin ajan. Käteni tuntuivat kosteutuilta, kun otin käsinaamiot pois. Ainetta jäi käsiin reilusti, se kuitenkin imeytyi hetken kuluttua. Kädet eivät tuntuneet tahmeilta, inhoan sitä tunnetta käsissä. Onnistuin puhelimen käyttämisessä, mutta helppoa se ei ollut. Tietokonetta en kokeillut, kun kosketuslevy ei toiminut sorminaamioiden kanssa. Kuitenkin kolmen tunnin päästä käsien iho oli jo kuivaa. Se siitä kosteutuksesta. En ollut edes käsiäni pessyt. Kiva kokeilu, mutta en näitä ostaisi kovin kalliilla hinnalla. Suosittelen kokeilemaan talven kaivattamille käsille. Mikäli kädet ovat rohtuneet, tuskin kovaa apua näistä on edes.


Oletteko kokeilleet käsinaamioita? Onko parempia olemassa? Minulla on vielä yhdet toisen merkin käsinaamiot odottamassa käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti