tiistai 24. maaliskuuta 2020

Jeffree Star Cosmetics The Gloss Midnight Lick

Jeffree Star lanseerasi aikoja sitten omat huulikiiltonsa. En olekaan ennen tätä kokeillut merkin huulikiiltoja. Hinta esimerkiksi Oletkaunis.fi-verkkokaupassa 19,50 euroa. Sain tämän viime vuoden Black Fridayn Oletkaunis.fi:n kokoamasta mysteeriboxista. Sisältää mm. mehiläisvahaa. Huulikiillon luvataan, ettei jätä huulia tahmeiksi. Sitä voi käyttää yksinään tai huulipunan päällä tuomassa sävyä ja/tai kiiltoa. Huulikiillon luvataan, että saa huulet näyttämään täyteläisiltä sekä kiiltäville. Tuoksuna on vaniljaleivos.


Tuoksu on kyllä vanilja selkeästi. Mieto versio vaniljauutteesta. Sävy on hyvin läpikuultava. Hyvin epätavallinen. Tämä ei ole todellakaan kaikille sopiva, sillä sävy on läpikuultava musta. Sävy vaikutti siltä ensisilmäyksellä, että en todellakaan tule käyttämään. Kuitenkin selattuani Googlen kuvahausta muiden kuvia, se vaikutti olevan ihan hyvä sävy. Merkin musta nestemäinen huulipuna minulta löytyykin jo. Jos välttelet micaa, niin tämä sisältää sitä. Muista sävyistä en osaa sanoa, että löytyykö micaa ainesosalistasta.


Yllä olevassa kuvassa on huulikiilto ollut jo hetken huulilla. Hieman oli vaikeaa saada levitettyä tasaista kerrosta. Applikaattori on täysin suora, joskin on kiinnitetty hieman viistoon. Olisin toivonut applikaattorilta pientä muotoilua. Huulikiilto ei tunnu tahmealta huulilla. Myöskään huulet eivät kuivu, päinvastoin hieman kuivat huulet olivat paljon paremmat tämän käytön jälkeen. Alla olevassa huulikiilto on ollut jo noin 3-4 tuntia huulilla. Sävyä on vielä havaittavissa, mutta se on kulunut suurimmilta osin. En ole siinä välissä juonut tai lisäillyt huulikiiltoa.


Alla olevassa kuvassa on huulet juustoaterian jälkeen. Syömistä ei kyllä kestä, mutta onneksi voi laittaa lisää.


Oletteko kokeilleet Jeffree Starin huulikiiltoja? Pidättekö niistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti