perjantai 20. maaliskuuta 2020

Holika Holika Daily Fresh Olive Lip & Eye Remover

Nyt vuorossa pannuprojektiini liittyneestä tuotteesta postaus. Kuten varmasti tiedätte, arvostan meikinpoistotuotteissa hyvää tehoa. Mikään ei ole sen ärsyttävämpää, kun joutuu hinkkaamaan silmät verille ennen kuin saa vedenkestävän meikin irti. Omani ostin Lookfantasticin verkkokaupasta -20 %:n alennuksella. Hintaa sillä on esimerkiksi Bearelin verkkokaupassa 5,95 euroa, Lykon verkkokaupassa 6,50 euroa. Pakkauskoko on näissä 100 millilitraa. eBaysta saa alkaen 9 eurolla 200 millilitran pakkauksia. 200 millilitran pakkauksen saa tilattua Lykolta 10,50 euron hintaan. Tuote sisältää mm. oliiviöljyä sekä erilaisia kukkauutteita.Tuotteen luvataan olevan hellävarainen, sopivan myös herkälle iholle ihotyypistä riippumatta. Tuotteella saa irtoamaan vedenkestävän meikin tehokkaasti.


Valitettavasti sisältää denateroitua alkoholia, jota yritän välttää kasvotuotteissa. Denatoroitu alkoholi saattaa kuivattaa ihoa ja se ei ole toivottua. Tämäkin tuote sisältää hajusteita, joten kannattaa olla tarkkana, mikäli saa oireita hajusteista. Tuoksu ei ole kovin voimakas. Tuotetta ravistetaan voimakkaasti ja sen jälkeen kaadetaan vanulapulle tai mitä ikinä käyttääkin. Kannattaa painaa kevyesti puhdistusaineella ensin hetken meikin päältä, sillä meikki irtoaa paremmin, kun sen antaa ensin vähän aikaa liueta. Vedenkestävä meikki irtoaa helposti, oli kyseessä sitten silmät tai huulet. Suosittelen tätä, mikäli et ole hajusteallerginen ja kaipaat tehokasta meikinpuhdistusainetta.

Oletteko kokeilleet korealaisen kosmetiikan meikinpuhdistustuotteita?

2 kommenttia:

  1. Miulla on yksi The Skin Housen balm odottamassa, en ole vielä korkannut. Mutta harvoin kyllä tulee k-kosmetiiikan tuotteita meikinpuhdistukseen ostettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, balmit ovat ihania! Onko se Lemon Sorbet Cleanser? Sitä olen katsellut hieman.

      Poista