maanantai 2. joulukuuta 2019

The Ordinary Glycolic Acid 7%

Nyt esittelyssä The Ordinaryn glykolihappo. Tämä on Black Fridayn aikoina tehdyn Beauty Bayn tilauksen tuotteita. Maksoin tästä 6 euroa, normaalihinta tuotteelle on 7,50 euroa. Alennus ei ollut kovin suuri, mutta tuotteen hinta ei ollut muutenkaan suuri. Glykolihappo mielestäni sopi hyvin omiin tarpeisiin. Pixin Glow Tonic on hyvin vastaava tuote, jolla on kallis hintalappu (Kicksissä 29,70 euroa). Mikäli haluaa kokeilla Pixin Glow Tonicia, mutta ei ole varma tuotteen sopivuudesta tai toimivuudesta, niin kannattaa kokeilla tätä. Tai, jos Pixi tuntuu kalliilta, niin voi kokeilla ajaako tämä tuote saman asian. Kummassakin tuotteessa on glykolihappoa, mutta Pixin seos on laiempaa, vain 5%:a (The Ordinaryssa 7%:a). Lisäksi kummassakin on mm. aloe vera-kasvin lehdistä saatavaa mehua, fruktoosia sekä gingseng-uutetta. The Ordinaryssa on vielä myös ruusuvettä, ruiskaunokkivettä ja tasmannia lanceolatan hedelmä-/lehtiuutetta.

The Ordinaryn glykolihappo on AHA-kuorinta. Paljon on viime aikoina puhuttu AHA- ja BHA-kuorinnoista, niin pääsette tutustumaan Ostolakossa-blogin kirjoitukseen tästä (linkki aukeaa uuteen välilehteen). Mutta, lyhyesti AHA-hapot vaikuttavat ihon pintaan, kun taas BHA-hapot vaikuttavat syvemmällä ihohuokosissa. TO:n glykolihapon kuorivan kevyesti ihoa ja kirkastavan sitä. Tuotteen pH on 3,6, mikä on ihon omaa pH-arvoa matalampi.


Olen käyttänyt tätä hetken aikaa jo. En hirveästi huomaa eroa entiseen. Koska minulla ei nykyään ole paljoa finnejä tai epäpuhtauksia, on todella paha sanoa vaikuttaako tämä niihin. Mielestäni ihoni on ehkä hieman kirkkaampi kuin aiemmin. Glykolihappo ei ole vaikuttanut ihooni huonolla tavalla, joten se on ainakin plussaa. Kaadan vanulapulle glykolihappoa ja käyn kasvot kevyesti hieroen läpi. Annan tuotteen vaikuttaa noin 20 minuuttia. En ole varma onko vaikutusajasta mitään hyötyä, sillä netissä on kovin ristiriitaisia mielipiteitä tarviiko glykolihapon antaa vaikuttaa iholla. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, mikäli koette tuotteen kiinnostavaksi. Mielestäni sopii kaikille ihotyypeille, herkälle ja kuivalle iholle ei kannata aloittaa joka päivä käyttämään. Tai myöskään edes käyttämään päivittäin ihon totuttua, sillä voi olla liian kuivattava. Aion kyllä kokeilla muita glykolihappotuotteita vielä, vaikken huomannutkaan mitään ihmeellistä tapahtuvan iholleni.

Oletteko kokeilleet glykolihappotuotteita ihonhoidossa? Tätä tai Pixien Glow Tonicia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti