torstai 5. joulukuuta 2019

Mystery box by oletkaunis.fi

Mä sorruin Black Fridayna. Ei pitänyt tilata meikkejä. Olet Kaunis-verkkokauppa toi Black Fridayksi verkkokauppaansa myytäväksi Mystery boxin, jossa oli Jeffree Starin tuotteita 140 euron edestä. Sisällön nähtyäni olin aivan innoissani. Tosissaan sain tämän kaiken viidelläkymmenellä eurolla! Nyt saa kyllä meikkiostokset jäädä vähemmälle, vaikka olisi kuinka halpoja. Meikkituotteiden arvo oli 139,40 euroa ja pipoa myytiin viimeisimmäksi 9,90 euron hintaan.

Pipon arveltiin olevan tämän boxin asuste muutamassa Facebookin kauneusryhmässä. Pipo on musta ja siedettävän näköinen, tämä kyllä tulee käyttöön. Arvo 9,90 euroa.

Supreme Frost sävyssä Money Honey on upea kullanhohtoinen highlighter. Hohtaa vihertävästi. Upea sävy ja upea tuota. Tämän otan kyllä käyttööni. Monien mukaan todella riittoisaa. Eli ikuisuustuote varmasti. Arvo 34,90 euroa.

Liquid Frost sävyssä Blue Balls on minulle boxin epämieluisin tuote. Joo, varmasti tulisi käytettyä tätä, mutta en ole kovin innoissani tästä. Ensinnäkin nämä ovat aivan liian riittoisia, joten en kerkeäisi käyttämään tätä. Tämä lähtee lahjaksi jollekin tutulle. Sävy on upea sininen, hohtava. Arvo 26,50 euroa.


The Gloss sävyssä Midnight Black on aivan ihanan näköinen kuvissa. Huulilla näyttää todella upealta, kun mustan sävyn alta huulet kuultavat läpi. Musta huulikiilto on kyllä hyvä kaveri mustalle huulipunalle, Jeffreen Weirdo löytyykin jo kokoelmastani. Tämä kyllä tulee ehdottomasti käyttöön. On sen verran erikoinen sävy. Arvo 19,50 euroa.

Velour Liquid Lipstickit sävyissä No Tea, No shade, Coral Fixation ja Scorpio. No Tea, No Shade on ihana tumma violetti sävy, jossa on upea metallinen vivahde. Olen tätä muutamat kerrat jo ihaillut, mutten ole raaskinut ostaa. Aivan törkeän upea. Coral Fixation on ihana kirkas oranssi, jota hieman arastelen ja en ole kokoelmiini hankkinut värin takia. Kuitenkin sävy on hyvin houkutteleva, niin otan sen kyllä käyttöön. Hyvin kirkas sävy kuvien perusteella. Scorpio on harmaanvioletti ja upea sävy. Tämänkin otan mielelläni käyttöön. Huulipunien sävyt olivat onneksi erilaisempia kuin mitä omistan, mistä tosi iso plussa. Arvo 19,50 euroa kappaleelta.

Olen hyvin tyytyväinen sisältöön. Tilatessanikin ajattelin, että jos huteja tulee, ovat ne erinomainen joululahja. Tämä boxi oli hyvä, jos halusi kokeilla Jeffreen tuotteita edullisesti. Yhden meikkituotteen hinnaksi jäi alle kymmenen euroa ja sillä ei saa normaalihintaan mitään merkin meikkituotetta. Myöhemmin arvosteluita ja kuvia tuotteista.


Tilasitteko Mystery Boxia Olet Kaunis-verkkokaupasta tai suoraan Jeffreen sivuilta? Mitä olette mieltä tämän pakkauksen sisällöstä?

Ja rauhallista Itsenäisyyspäivää huomiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti