keskiviikko 25. joulukuuta 2019

MAC joulukalenteri 2019

Ajattelin säästää joulukalenterin tuotteiden paljastukset jouluaattoon asti. Ihan heräteostoksena päätin tilata tämän MACin joulukalenterin. Stockmannin verkkokaupassa kalenterit olivat joulukuun alussa -50%, joten päätin sitten tilata itselleni ihailemani MACin kalenterin. Normaalihinta tällä oli 250 euroa, joka oli aivan kauhean suuri summa itselleni. Maksoin tästä siis 125,50 euroa. Mikä nyt oli omasta mielestäni silti kallis, mutta yhdelle tuotteelle hintaa jäi 5,23 euroa. 5,23 euroa on mielestäni hyvä hinta yhdelle tuotteelle, sillä kalenterista löytyy useampi täysikokoinen tuote.

Luukut 1-6. Ensimmäinen luukku sisälsi ruskean luomivärin. Koostumus on extra dimension, joka on yhtäaikaa voidemainen, emulsiomainen sekä puuterimainen. Todella mielenkiintoisen kuuloinen koostumus. Sävynä on Havana, joka on keskiruskea helmiäissävy. Toisesta luukusta paljastui Strobe Cream sävyssä Pinklite. Tämä on korostustuote, joka on sävyltään hyvin vaalea vaaleanpunainen. Näyttää joissain kuvissa lähes valkoiselta. Kolmannesta luukusta tuli Lipglass sävyssä Candy Box. Näh, huulikiilto, en kovin innostunut ole. Kuitenkin kokeilen, sillä en ole aiemmin kokeillut merkin huulikiiltoja. Sävy on nimensä mukaisesti pinkki. Neljännessä luukussa oli Pigment sävyssä Rose. Kivaa, irtopigmenttiä. En olekaan kokeillut pahemmin irtopigmentteja, joten on korkea aika testata. Sävy on todella kaunis kimalteleva pinkki. Viidennessä luukussa oli In Extreme Dimension 3D Black Lash-ripsiväri. Tämä taitaakin olla näytekokoinen, sillä on todella pieni. Ensimmäinen merkin ripsivärini. Nettikuvien perusteella on enemmän pidentävä ripsiväri kuin tuuheuttava. Kuudes luukku piti sisällään Prep+Prime Lip-pohjustustuotteen. Tätäkään en ole kokeillut aiemmin, kovasti kyllä odotan. Huultenpohjustustuotteita käytän aina huulipunan kanssa, joten käyttöön tulee kyllä.


Luukut 7-12. Seitsemännestä luukusta paljastui Satin Lipstick sävyssä Twig. Huulipuna on sävyltään mauve, miten sen voi suomentaa. Ei ole perinteinen punainen sävy eikä nudekaan. Kahdeksannessa luukussa oli Fix+ näytepullo. Aivan säälittävän kokoinen sellainen. Yhdeksäs luukku oli varattu Brow Set-kulmageelille. Väritön geeli on todella turvallinen tuote kalenteriin. Tätä varmasti kokeilen, haluan tietää eroaako se ABH:n vastaavasta geelistä. Kympistä paljastui Lipglass sävyssä Prrr. Sävy on kevyt jäinen koralli. Ihan kiva. Ei olisi tarvinut toista huulikiiltoa. Yksitoista oli sitten todella tylsä. Meikkisieniä. Ei tule todellakaan minun käyttöön. En sitten yhtään tykkää käyttää. Kaksitoista oli paljon parempi, nimittäin kolmas luomiväri. Ruskea sävy, koostumus on velvet ja sävy Mulch. Tämäkin on helmiäismäinen sävy, mutta koostumukseltaan puuterimainen.


Luukut 13-18. Kolmetoista luukku oli Prep+Prime Skin Base Visage, joka on silikonipohjainen primer kasvoille. Onneksi tästä tuli näytekoko, sillä primereitä kasvoille löytyy aivan liikaa jo. Neljästätoista tuli tekoripset. Pitkähköt, ei luonnottoman tuuheat. Tuskin tulen edes kokeilemaan näitä. Viisitoista piti sisällään Fast Response Eye Creamin. Silmänympärysvoiteelle ei olisi ollut tarvetta, sillä ostin vähän aikaa sitten valtavan kokoisen korealaisen sy-voiteen. No, enpä sitten korkkaa sitä korealaista vanhan loputtua, vaan tämän. Kuudestatoista sain kolmannen luomivärin. Koostumukseltaan luomiväri on tempting ja sävynä Lustre. Tämäkin on edellisen luomivärin tavoin ruskea, mutta enemmän jäimäinen lopputulos. Kiva tämäkin luomiväri! Luukusta seitsemäntoista löytyi Cleanse Off Oil-puhdistusöljystä näytekoko. Todella pieni määrä, voisi hieman enemmän olla. Mielenkiinnolla kokeilen tätä. Seitsemäntoista sisälsi täysikokoisen Clear Lipglassin. Sävytön huulikiilto näin suomennettuna.


Luukut 19-24. Luukussa yhdeksäntoista oli Prep+Prime Natural Radiance Base Lumiére. Toinen kasvoprimer tästä kalenterista. Tämä on geelimäinen, luonnollista hohtoa antava pohjustusvoide. Luukku kaksikymmentä piti sisällään toisen huulipunan. Toinen huulipuna oli koostumukseltaan matte ja sävy on Lady Danger. Olihan täällä perinteisen punainen huulipuna. Niitä ei minulta kyllä pahemmin löydy huulipunakokoelmastani. Luukku 21 sisälsi Fluidlinen ja sävynä Blacktrack, joka on tietenkin musta. Geelilinerit olen kokenut hyväksi, joten en usko pettyväni. Extended Play Gigablack Lash-ripsiväri tuli luukusta 22. Ripsivärit ovat aina käyttöön tulevia, joten hyvä luukku oli. Tässä ripsivärissä on kaareva harja, ja sekin on enemmän pituutta kuin tuuheuttava antava ripsiväri. Luukusta 23 tupsahti Lip Pencil-huultenrajauskynä sävyssä Boldly Bare. Kynä on sävyltään vaaleahko koralli. Oletan, että tämä sopii yhteen seuraavan luukun kanssa tai aiemman huulipunan. Ja viimeisestä luukusta paljastui Matte Lipstick sävyssä Velvet Daddy. Kalenterin ainut täysikokoinen huulipuna. Sävyn kuvaillaan olevan vaaleanruskea, joten edellisestä luukusta tullut huultenrajauskynä ei olekaan välttämättä tarkoitettukaan tälle huulipunalle. Tosin vierekkäin verrattuna näyttävät katsottuna hyvin saman sävyisiltä, swatcheja en vielä tehnyt.


Olen hyvin tyytyväinen kokonaisuuteen. Ainut mistä en pitänyt oli tekoripset, ihan vain koska en osaa liimata niitä. Hieman olin pettynyt Fix+ näytekokoon, sillä 10 milliä olisi ollut parempi kuin tuo todella minikoko. Samoin puhdistusöljy olisi voinut olla hieman isompi, jotta voisi muodostaa paremman mielipiteen siitä. Mutta, olen tyytyväinen, ettei koko kalenteri sisältänyt ainoastaan näytteitä ja minikokoja. Se on kyllä iso plussa.

Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kivoja ja monipuolisia tuotteita. Macin tuotteita en itse paljon olekaan käyttänyt. Meinasin tänä jouluna harkita joulukalenteria mutta se oli niin hirmu hintainen niin en sitten ostanut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta oli kyllä päätä huimaava :D Ale oli kyllä hyvä

      Poista