perjantai 20. joulukuuta 2019

Meikkikokoelma 2019: Huulipunat ja -kiillot

Vuorossa huulipunat ja -kiillot. Niitä minulle on kertynyt kyllä aivan liikaa ja on pakko kyllä olla ostamatta enempää.

Jeffree Starin nestemäiset huulipunat ovat suosikkejani. Baby Daddyn ostin kympillä I Love Me-messuilta tänä vuonna. Scorpion sain Mystery Boxista. Self Control oli Sellon Emotionissa kympillä alennuksessa. Coral Fixationin sain myöskin Mystery Boxista. Baby Santan ostin Sokokselta viime vuonna tarjouksesta ja sitä olen näistä eniten käyttänyt. No Tea No Shade tuli myös siitä Mystery Boxista. Restraintsin ostin samaan aikaan kympillä kuin Self Controlin. Weirdon sain lahjaksi, todella hieno sävy, pakko kokeilla tumman silmämeikin kanssa tätä. The Gloss Midnight Lick oli myös Mystery Boxissa.


Urban Decay Liquid Lipstickejä minulta löytyy neljä kappaletta. Sävyt ovat  ZZ, Tryst, Crimson ja Blackmail. Nämäkin ovat kestäviä, mutta eivät mielestäni vedä vertoja Jeffree Starille tai Anastasialle. Urban Decay Vice Lipstick Big Bang on joskus Sokoksella huultenrajauskynän kanssa kympillä settinä. Todella metallinen ja kirkas sävy.


Anastasia Beverly Hills Matte Lipstick Kiss on toinen ABH:n puikkohuulipunistani. Toinen ABH:n puikko on sävyltään Dead Roses, mutta se ei ilmaantunut näkyviin kuvaushetkellä. Nämä ovat hyvin puikkohuulipunamaista laatua. Sävyt ovat kivoja. Nars Funny Facen olen kai saanut lahjaksi, ei ole oikein muistikuvaa siitä. Joskus tätäkin käytän, on hyvin ei minunlainen sävy. BareMinerals Kissyfacen ostin Hehkun loppuunmyynnistä viime talvena. Ihan kiva, mutta kesto ei ole parhaimmasta päästä. MAC Amplified on hyvin kirkas lisäys huulipunavarastossani. En yleensä pidä tämän sävyisistä, sillä jostain syystä pinkit sävyt saavat hampaani näyttämään todella keltaisilta. Huulipunana tämä Amplified on mielestäni hyvä, vaikkei kestossa ole yhtä hyvä kuin nestemäinen huulipuna.


Huulikiiltoja minulta löytyy vain muutama. En oikein pidä huulikiilloista, sillä ne tuntuvat huulilta inhottavilta ja kuluvat huulilta nopeasti. Anastasia Beverly Hillsin x. Jeffree Starin The Gloss. Anastasian huulikiilloista löytyvät sävyt Dainty, Potion ja pienikokoinen Sepia (jonka sain sieltä viime vuoden Kicksin goodie bagista). Anastasian huulikiillot ovat ihan kivoja, vaikken niitä usein käytä. Anastasialta löytyy vielä muutama settinä tullut Liquid Lipstick. Näiden sävyt ovat Phantom, Maí Tai ja Blizzard. Phantom on näistä ehdottomasti suosikkini. Nämä Anastasian nestemäiset huulipunat ovat hyvin kestäviä, ainakin tuo Phantom.


Mitä huulipunia tai -kiiltoja teiltä löytyy? Mitkä sävyt on lemppareita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti