tiistai 31. joulukuuta 2019

Meikkikokoelma 2019: Kulmatuotteet, rajaustuotteet ja ripsivärit sekä muut ripsituotteet

Vihdoin on sarjan viimeisen postauksen vuoro. Tähän postaukseen on hyvä päättää vuosi 2019. Tarkoituksena oli postaussarjalla ottaa katsaus vuoden 2019 meikkikokoelmiini. Ehkä ensi vuoden lopussa voisin tehdä samanlaisen postaussarjan, mutta voisin yhdistellä kategorioita. Nyt kuitenkin vikan kategorian pariin.

Maybellinen TattooBrow, sävynä Light Brown, on ehdoton kulmatuotesuosikkini. Helppo eikä tarvitse käyttää joka päivä. Ostin tämän Hehkun loppuunmyynnistä. Tästä on postaus työn alla. Anastasian Brow Definer, sävynä Graphite, on helppokäyttöinen kulmakynä, jolla saa helposti tarkat kulmat taiteiltu. Hyvä tämäkin. Vielä tarkempaan kulmien tekoon on sitten Anastasian Brow Wiz, sävy Taupe. Luulin aluksi, että tämä on joku näytekoko edellisestä tuotteesta, mutta tämä on ihan oma tuotteensa. Tämän saa nopeasti käytettyä, jos käyttää pelkästään tätä ja paljon. Anastasian Pomade on sitten ihan klassikkotuotteensa. Tämän sävy on Taupe. Tämä on sitten kyllä erittäin riittoisa tuote, helppo käyttää. Anastasian geeli on sitten enemmän kynien kanssa tarkoitettu käytettäväksi. Clear Brow Gelin sain viime vuoden Kicksin Goodie Bagista matkakokoisena. Hyvä tuote tämäkin. Viimeinen kulmatuote on Smashboxin Brow Tech Matte Pencil sävyssä Blonde, jota en ole vielä korkannut edes.


Urban Decayn 24/7 Glide-On Eye Pencil sävynä Perversion on ainut musta rajauskynä. En tee rajauksia yleensä kynällä, tämä on lähinnä varalla, jos jokin meikki tarvitsee mustaa kynää. Essencen Longlastin Eye Pencilin ostin tilanteita varten, joissa tarvitsee valkoista rajausta. Sävy on 33 Snow Queen. Maybellinen Masterdrama Lightliner sävyssä 10 Gold Light on sitten tarkoitettu luomaan valoa meikkeihin, joihin valkoinen rajaus ei sovi/ei toimi. Eyelineriä en oikein enää käytä. Aiemmin käytin aina nestemäistä eyelineria lähes päivittäin. Maybellinen geelieyeliner on ehdoton suosikkini. Käytin tätä ennen myös tumman smokey eyen alla, pohjustamassa mustaa luomiväriä, kunnes ostin Smashboxin luomiprimerin tätä korvaamaan. Harmikseni tätä ei saa enää Suomesta, joten minun on turha tehdä postausta tästä. Alarajauksiin tämä on todella hyvä tuote, helppo laittaa ja silmät eivät vuoda. Ja tietenkin unohdin sen kuvasta. Missha on vielä korkkaamaton, sillä käytän ensin avatun geelin loppuun. Lisäksi kuvasta unohtui Lidlistä ostamani Cien-merkkinen eyeliner, jonka hankin pari viikkoa sitten. L´orealin Perfect Slim by Superliner on ainut tussimainen tuote, jonka omistan. En sitten yhtään pidä tussimaisista rajauskynistä.


Ennen ripsiväreihin siirtymistä otetaan katsaus ripsivärienpohjustajiin ja ripsiin liittyviin erikoistuotteisiin. Ripsivärienpohjustajia löytyy kaksi kappaletta. Essencen Volume Boosteria olen testannut pari kertaa. Ihan kelpo tuote. Pitäisi ehdottomasti saada tästä postaus tehtyä. L´orealin Paradise Primer Extatic on vielä korkkaamaton, sillä aion käyttää Volume Boosterin ensin loppuun. Viimeinen tuote on ripsivärin elvyttäjä? En oikein tiedä miksi sitä kutsuisin. Tämän Urban Decayn Mascara Resurrectionin tarkoituksena on muuttaa jo kerran sudittua ripsiväriä pehmeämmäksi, jotta sen päälle voidaan lisätä vielä kerros ripsiväriä. Eli tarkoituksena on muuttaa huono ripsiväri käytettäväksi. Tai saada vielä näyttävämmät ripset aikaan.


Ripsiväri suositellaan vaihdettavan kolmen kuukauden välein. Joten, sen takia pitää olla varalla muutama kappale aina. Tosin en aina noudata kyllä tuota kolmen kuukauden sääntöä, vaikka todellakin pitäisi. Kolme vasemmanpuoleista ripsiväriä ovat tällä hetkellä käytössä olevat. Benefitin Roller Lash on hyvä ripsiväri, muttei ole vedenkestävä. Tämä on matkakokoinen tuote, joten se selittää pienen koon. Maybellinen Rocket Volum' Waterproof on käytössä silloin, kun tarvitsen vedenkestävää ripsiväriä. Ja L´orealin Volume Million Lashesin avasin vahingossa, kun en heti löytänyt Roller Lashia. Tämä on kieltämättä ollut pettymys ripsiväri. Sitten avaamattomiin tuotteisiin. Miarayn Fiberwigin sain Kicksin tämän vuoden Goodie Bagista. Tämä on luultavasti seuraava käyttöön tuleva ripsiväri. Too Facedin Better Than Sex löytyy matkakokoisena, tämän sain siitä Cult Beautyn Goodie Bagista. Benefitin Bad Galin matkakoon tilasin joku puoli vuotta sitten Lookfantasticilta. Urban Decayn Perversionin tarina on samanlainen kuin edellisen. Lancômen Grandiòse Extrêmen ostin kai vuosi sitten L´orealin ystävämyynnistä.


Oikein Onnellista Uutta Vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti