torstai 28. marraskuuta 2019

Meikkikokoelma 2019: Poskipunat, Aurinkopuuterit, Contourtuotteet, Highlighterit & Setting Sprayt

Ja pitkästä aikaa meikkikokoelmani pariin. Tässä postauksessa aion niputtaa poskipunat, aurinkopuuterit, contourtuotteet, highlighterit ja meikkisuihkeet.

Urban Decay Afterglow Blush, sävy Quiver on poskipunasuosikkini. Tosi pirtsakka, punainen sävy. Varovainen tämän kanssa saa olla, sillä on erittäin pigmenttistä ja myös erityisen helposti pölyävää. Karkea sivellin on pahin vihollinen tälle. Lancôme Blush Subtil, sävyt 032 Rouge in Love ja 021 Rose Paradise. Näitä käytänkin, kun ei Urban Decay tunnu sopivalta valinnalta. Rouge in Love on hieman korallimainen ja Rose Paradise on pinkki. Nämä ovatkin kivoja poskipunia, Rose Paradise on näistä se pölyävämpi. Pigmentti on hyvä näissäkin.


Benefit Hoola tuli Benefitin lahjapakkauksen mukana. Vielä en ole ottanut käyttöön, mutta houkuttaa kovasti kokeilla kovin kehuttua aurinkopuuteria. Saa nähdä, miten se sopii minun vaalealle iholleni. Yves Saint Laurent Les Sahariennes Bronzing Stones, sävynä 04 Golden Bliss. Tämän ostin joku pari vuotta sitten L'orealin ystävämyynnistä. Aurinkopuuteriksi tätä mainostetaan, mutta en oikein ole varma luokittelisinko sävyn puolesta highlighteriksi vaiko aurinkopuuteriksi. Hyvin highlighterimainen väriltään.


Smashbox Cali Contour on uusin contour-hankintani. Kicksissä oli hyvä Smashbox osta 3, maksa 2-tarjous, tuplapisteet ja goodie bag vielä kaupan päälle. Kuinka tuollaista tarjousta voisi edes vastustaa? En minä ainakaan mitenkään. We Care Icon Contouria muutamat kerrat käyttäneenä en ole oikein tyytyväinen. Pinta kovettuu helposti eikä tämä ole kovin pigmenttinen. Saattaapi olla, että tämä lähtee kiertoon. TonyMoly Panda's Dream, sävyt 01 ja 03, ostin nämä keväällä outlet-exposta todella halpaan hintaan. Näistä olen pitänyt, helppo levittää ja häivyttää. Tosi helpot aloittelijalle. Plussaa söpöistä pakkauksista.


Anastasia Beverly Hills Glow Kit That Glow on ensikosketukseni highlightereiden maailmaan. Sävymaailma on aika ruskeahko, joka on saanut väistyä Auroran ja Winterin tieltä. Anastasia Beverly Hills Auroran sain halvalla Kicksin alennusmyynneistä. 70%:n alennuksella ei jäänyt paljoa maksettavaa. Tämä on suosikkini näistä kaikista highlightereista. Huda Beauty Winter Highlighter Palette on toinen suosikkini, vaikka tartun useimmitenkin Auroraan. Auroran tavoin on tämä hieman värikkäämpi, vaikka ei sisälläkään yhtä montaa sävyä.Bobbi Brown Brightening Brick, sävy Coral, on hieman outolintu. En oikein tiedä edustaako tämä poskipunaa vaiko highlighteria. Tämänkin sain tosi halpaan hintaan Kicksin aleista, joten eiköhän tämäkin saa käyttöä, kunhan vain keksin mikä tämä on.


Iconic London Prep-Set-Glow on meikkisuihkeista uusin hankinta. Tilasin tämän Cultbeautylta, jotta sain sen goodie bagin. Tämä olikin tosi kiva yllätys. Tuoksu on todella hyvä, ei liian kimaltava. Olenkin vannoutunut ei-hohtavien suihkeiden käyttäjä. Urban Decay All Nighter on merkin klassikkomeikinkiinnityssuihke. Useimmat vannovat tämän nimeen, itse en ole oikein varma mitä mieltä olen tästä. Urban Decay De-Slick on vähemmän tunnettu merkin meikinkiinnityssuihke. Se on tarkoitettu hillitsemään kasvojen rasvoittumista. Tietenkin kuvasta jäi yksi pois. Kuvasta pois jäänyt on BeautyBlenderin Re-Dew Setting Spray, jonka sain kaupanpäälle Kicksistä ostaessani BeautyBlenderin meikkivoiteen. Tätä muutaman kerran jo olen testannut. Tästä kategoriasta innoittuneena minun täytyykin tehdä postaus, jossa olen testannut kaikkia meikinkiinnityssuihkeita ja hieman vertailen niitä toisiinsa.


Mitä tuotteita näistä olette kokeilleet? Löytyykö suosikkeja näistä? Tuttuun tapaan saa myös toivoa tuotteista omaa postausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti