maanantai 25. marraskuuta 2019

TonyMoly Panda's Dream White Magic Cream

Pitkästä aikaa tuotearvostelu luvassa. Viimenään pääsin uuteen kasvovoiteeseen. TonyMolyn tuotteita en ole aiemmin kokeillut, vain lukenut niistä monista blogeista. Ensimmäiseksi tuotteeksi valitsin Panda's Dream White Magic Creamin. Kyseessä on siis kirkastava kasvovoide. Tuotteen vaalean sävyn tarkoituksena on tasoittaa ihon sävyä, häivyttää tummentumia kasvoilta. Panda's Dream-voide sisältää mm. hunajauutetta, huilujättibambun mehua ja niasiiniamidia eli B3-vitamiinia.


Tuttu, niasiiniamidia sisältävien tuotteiden hieman mattapintainen lopputulos. Mietin ensin, että kuvittelenko tämän voiteen tekevän hieman mattapintaisen pinnan kasvoille. Tuoteselosteesta huomasinkin niasiiniamidin. Tuote sisältää hajusteita, jonka kyllä huomaa tuotteesta. Kuitenkin tuoksu ei ole niin voimakas, että saisi silmäni vuotamaan. Minun kasvoillani ei ole tummentumia, joten en tiedä vaikuttaako se tummentumiin miten.

Kasvovoidetta kannattaa levittää vähän kerralla, sillä liian paksu kerros jää valkoiseksi kalvoksi kasvoille. Kerrostaminen ja liika hierominen saa tämän kasvovoiteen murustumaan. Näiden syiden takia käytän tätä kasvovoidetta illalla, vaikka se on ennemminkin tarkoitettu päivisin käytettäväksi. Suosittelen tätä iholle, joka ei liiemmin kaipaa extrakosteutusta. Iho voi myös olla rasvoittuva, sillä niasiiniamidi jättää ihon hieman mattapintaiseksi.

Oletteko te kokeilleet TonyMolyn Panda's Dream-tuotesarjaa?

2 kommenttia:

  1. Uusi tuote tämä minulle vaikka monia muita Tonymolyn tuotteita olenkin testannut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Olet kyllä hyvin onnistunut väistelemään tätä tuotetta :)

      Poista