torstai 21. marraskuuta 2019

I Love Me 2019

Jotenkin koin hieman pienoisen pettymyksen. Messujen tarjoukset ovat vähentyneet vuosi vuodelta eikä kosmetiikan tuotenäytteitä oikein enää jaeta. Kuitenkin, kun nämä messut ovat loistava tapa saavuttaa uusia asiakkaita, kun saisivat entuudestaan tuntemattomia tuotteita kokeilla ja todennäköisesti myös entuudestaan tuntemattomilta yrityksiltä. Runsaasti maistiaisia oli ruokapuolella, jonka perusteella teinkin ainoan ruokaostoni.


Itse tänä vuonna en kosmetiikkaan rahaa paljoa kuluttanut. Ainut kosmetiikkaostos oli Jeffree Starin nestemäinen huulipuna sävyssä Baby Daddy. Kaipasin huulipunakokoelmaani nudea huulipunaa. Kaikki muut huulipunani ovat sitten luokkaa musta, punainen, pinkki tai liila. Nude sopii omasta mielestäni tumman silmämeikin kanssa hyvin (eikä unohdeta miltä musta huulipuna näyttääkään tumman silmämeikin kera).


Tällä kertaa ostin sitten itselleni Changen rintaliivit, koska 2 kappaletta tiettyjä malleja sai 20 eurolla (toiset meni lahjaksi). Myös Shock Absorderin urheilurintaliivit sopivat hyvin koriini, sillä olen kaivannut tukevia urheiluliivejä ja eikä myymälöissä ole mahdollista sovittaa niitä isompia kokoja (loppuvat yleensä harmillisesti F-kuppiin). Eikä nettiostaminen käynyt, sillä jostain syystä näistä ei ole senttimetrikokotaulukoita netissä. Shock Absordereista maksoin 45 euroa, vanhan malliston väreissä olisi saanut 30 eurolla mukaansa vastaavat. Myös Redin vähäkalorisempaa suklaata ostin kassillisen, 6 kpl 10 euroa.


Mitä ostitte messuilta? Teittekö löytöjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti