maanantai 18. marraskuuta 2019

Täydellinen iho - Opas korealaiseen ihonhoitoon by Virve Fredman

Hetki sitten julkaistu Täydellinen iho -kirja herätti mielenkiintoni hyvin nopeasti. Korealainen ihonhoitorutiini on mielenkiintoinen, mutta itselleni hyvin tuntematon. Kirja ilmestyi kyllä erittäin sopivaan aikaan, ainakin itselleni. Tilasin kirjan Adlibrikselta, kun oli -20%:n alekoodi sinne. Hintaa kirjalle jäi 17,50 euroa, hintaa oli sillä hetkellä 21,90 euroa. Google kirjojen kautta näkee 26 sivua ilman maksua, eli kirjaan voi tutustua ennen ostamista tai lainaamista. Mikäli ei halua fyysistä kirjaa ostaa, niin Adlibrikselta voi ostaa e-kirjana  14,90 eurolla. Kirjaa saa myös ostettua Elevenin verkkokaupasta 27,90 euroa. Etenen kirjan käsittelyssä samassa järjestyksessä kuin miten kirjassa. En kuitenkaan avaa jokaista lukua, jotta jotain jäisi yllätykseksi. Lähinnä vain itseäni kiinnostavia asioita. En myöskään ota lainauksia kirjasta.


Yksi tärkeimmistä aiheista eli luku 10-vaiheisesta ihonhoitorutiinista. Rutiinin jokaista kohtaa tarkastellaan yksitellen, edeten aina alusta loppuun. Mielenkiintoisin osio kirjassa oli aktiiviaineista kertova kappale. Aktiiviaineella tarkoitetaan ainesosaa, jolla on ihoon tietty vaikutus. Kuten esimerkiksi teepuuöljy tai hyaluronihappo. Aktiiviaineita on esitelty kirjassa useita, yli kymmeniä. Kirsikkana kakun päälle. Kirjassa vielä kerrottu sata korealaista kosmetiikkamerkkiä. Tiesin jo muutamia merkkejä, mutta vielä enemmän on tuntemattomia merkkejä. Erittäin mielenkiintoinen luku kirjassa.

Suosittelen ehdottomasti lukemaan. Jos et ole varma haluatko ostaa, voit sen lainata kirjastosta. Mielestäni on ehdottomasti hintansa arvoinen kirja. Valtava tietomäärä yksien kansien välissä. Toivottavasti on tulossa lisää, erittäin kiinnostava aihe. Harvoin tällaisia ihonhoitoon ja kauneuteen liittyviä kirjoja edes julkaistaan. Ainakaan näin yhtä itseäni kiinnostavia ja informatiivisia.

Aloitin postauksen kirjoittamisen noin puoli vuotta sitten. Vieläkään en ole koko kirjaa lukenut, mutta eiköhän se muutu kohta. Mitä mieltä olitte itse kirjasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti