perjantai 29. toukokuuta 2020

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Lotion

Nyt luvassa itseruskettavan voiteen esittely. Olen jo käyttänyt tätä puoli pullollista. Olen vasta tämän vuoden puolella tykästynyt itseruskettaviin tuotteisiin. Nyt haluan testailla monenlaisia tuotteita, sillä minulla on hieman vaikeuksia saada itseruskettavaa levitettyä tasaisesti ilman raitoja.Maksoin tästä muistaakseni 6 euroa Citymarketissa. Nyt tätä saa esimerkiksi Lykolta 12,50 eurolla. Sisältää mm. aprikoosiöljyä ja glyseriiniä. Rusketuksen luvataan kehittyä jo yhdessä tunnissa ja olevan luonnollisen näköinen. Sen luvataan kestävän jopa viikon. Voiteen luvataan kosteuttavan ihoa ja olevan raitavapaa.


Levitän itseruskettavaa yleensä ma- ja ti-iltoina, sunnuntaina laitan tan removeria. Itseruskettavan levittäminen on helppoa, sillä voide levittyy helposti. En saanut tätäkään levitettyä tasaisesti. Tasaisemmin sain kuin Lidlin itseruskettavat. Voiteessa ei ole valitettavasti karttaväriä. Pidän enemmän karttavärillisistä tuotteista, sillä ne ovat helpompia levittää tasaisesti. Itseruskettavan tuoksu ei lemahda heti laittaessa, vasta puolen tunnin päästä alkaa haisemaan. Voimakkain haju on aamuisin. Onneksi, haju hälvenee kyllä siitä. Tuote sisältää denateroitua alkoholia, joten jos välttelet sitä, niin tämä ei sovi sinulle. Sisältää myös hajusteita. Sinulle, joka kaipaat rusketusta edulliseen hintaan etkä halua sotata lakanoitasi.

Vasen ennen, keskellä yksi kerros, oikealla kaksi kerrosta

Oletteko kokeilleet Garnierin itseruskettavia?

2 kommenttia:

  1. Kuulto kauniimpi kyllä tuolla kahdella kerroksella :) Mulla ei ole ollut kun mousse joskus vuosia vuosia sitten, mä en itse välitä mousseista yhtään vaan päivittävät ihovoiteet on enemmän mun mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä olen, että parempi kahden kerroksen jälkeen. En ole vielä löytänyt lempparia, mut ei kun kokeilut jatkuu :)

      Poista