tiistai 19. toukokuuta 2020

Jeffree Star Cosmetics Liquid Lipstick No tea, No shade

Nyt lisää meikkikuvia ja tuotetestausta blogin puolelle. Instagramissa olettekin nähneet jo sellaisia kuvia, joita en ole vielä jakanut tänne blogin puolelle ollenkaan. Nyt aion esitellä teille Jeffree Starin nestemäisen huulipunan sävyssä No tea, No shade. Huulipuna on sävyltään kaunis violetin ja ruskean sekoitus, joka hohtaa kauniin metallimaisesti. Tämän sain Oletkaunis.fi:n kokoamasta Jeffree Star Mystery Boxista. Normaalihinta Oletkaunis.fi:ssä on 19,50 euroa.


Sävy on todella kaunis. Ihanan tumma, metallinen. Tämä sävy ei saa näyttämään entistä keltaisimmilta hampaitani, vaan pikemmin hampaani näyttävät valkoisemmilta. Jotkin sävyt saavat hampaat näyttämään todella keltaisilta. Verrattuna aiemmin käyttämiini JSC:n nestemäisiin huulipuniin, on tämän koostumus kuiva. Kuivuudestaan huolimatta tämän saa levitettyä todella hyvin ja tämä kuivuukin mattaiseksi. Huulilla huulipuna ei tunnu oikein miltään. Huulipuna on oikein kestävä. Kuten muutkin vedenkestävät huulipunat, tämä irtoaa öljyllä hyvin. Suosittelen tätä, mikäli et pelkää tummia värejä ja haluat kestävän huulipunan.

Heti levityksen jälkeen

Pari tuntia, tortilloja syöty välissä

Illalla useiden tuntien jälkeen, en lisännyt tortillojen jälkeen enää. Syöty lisää, juotu ja kahviteltu

Oletteko kokeilleet Jeffree Starin nestemäisiä huulipunia? Mikä on sinun suosikkisävysi?

2 kommenttia:

  1. Mä en ole vieläkään kokeillut yhtään Jeffreen punaa, mutta tää sävy on kyllä kaunis! En enää nykyään suosi ehkä ihan näin tummia sävyjä huulilla, mutta vielä pari vuotta sitten käytin eniten juurikin tällaisia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Mä aluksi vierastin tummia, mutta nyt mustat ja muut tummat on ihan parhaita!

      Poista