perjantai 8. toukokuuta 2020

Lidl Self-tanning Cream & Mousse

Pari viikkoa sitten Lidlissä oli myytävänä Cien-merkin itseruskettavia. Päätin heti kokeilla niistä kahta. Valitsin Creamin edullisen hinnan ja pienen koon takia, Moussen valitsin hieman perinteisemmän itseruskettavan toivossa. Hintaa Creamilla oli 2,19 euroa ja Moussella 3,99 euroa. Hyvin edullisia tuotteita, mutta olivatko sitten hyviä käytössä. Olen viime aikoina ollut todella innostunut itseruskettavista tuotteista. Oma ihoni on hyvin vaalea eikä oikeastaan enää nykyään rusketu. En halua maata auringossa ottamassa rusketusta, sillä se ei ole kovin terveellistä. Nopea ja turvallinen ratkuisu ovat itseruskettavat. Itseruskettavia löytyy monelta merkiltä ja todella monia erilaisia. Itseruskettavien haju osaa olla kyllä välillä voimakaskin. Mutta haju itsessään minua ei haittaa, arvostan enemmän toimivia tuotteita. Vaalean ihoni takia helposti saa itseruskettavilla raitoja, joita en todellakaan halua.


Cream on tarkoitettu vaalealle iholle, Mousse keskitummalle. Kummassakaan tuotteessa ei ole karttaväriä, mikä tekee levittämisestä hieman haastavaa. Itseruskettavan tuoksua levitettäessä ei ollut, mutta iholla ollessa pieni tuoksu kehittyi. Tämä ei haissut yhtä vahvalta kuin esimerkiksi aktiivisesti käyttämäni Garnierin päivettävä voide. Täytynee myöskin se esitellä jossain vaiheessa täällä. Testasin toiseen jalkaan Creamia, toiseen Moussea. Aina uuden itseruskettavan kanssa testaan jalkoihin, jotta osaan käyttää sitä optimaalisesti paljaalla iholla. Vaatteiden alla pieleenmennyt rusketus ei haittaa. Rusketuksen kerrotaan tulevan jo 2-3 tunnissa. En kyllä kolmen tunnin päästä huomannut yhtään mitään. Meni 6-7 tuntia, että rusketus näkyi. Tummimman tuloksen sai antamalla vaikuttaa yön yli. Tasaisemman lopputuloksen sain Creamilla. Mousse jätti hieman raitoja iholleni. Moussella rusketus oli paljon tummempi kuin Creamilla. Sävy omalla ihollani oli hieman oranssihtava, mutta kaksi kerrosta ei ollut todellakaan pahan näköinen. Saunassa rusketus hävisi melkein kokonaan. Onneksi rusketus katosi hyvin tasaisesti iholta, mikä on todella hyvä asia. Loput rusketuksesta poistin St. Tropezin Tan Removerilla. Tan Removeria kannattaa jokaisen itseruskettajan käyttäjän hankkia. Poistaa helposti ja nopeasti pieleen menneen rusketuksen sekä rippeet rusketuksesta. Esittelen tuotteen myöhemmin blogin puolella. Suosittelen näitä, mikäli karttavärin puute ei haittaa, ja kaipaat edullista itseruskettavaa.


Vasen jalka mousse, oikea cream. Yläkuvat oikea, alkavat vasen. Kuvat vasemmalta: 1 kerros, 2 kerrosta, 2 kerrosta ulkona

Oletteko kokeilleet Lidlin itseruskettavia?

2 kommenttia:

  1. Hei! mistä lidl ostit? olen yrittänyt löytää muttei löydy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsingistä Alppikylän Lidlistä. Näitä on vain aina erä, joka menee todella nopeasti kaupaksi :(

      Poista